‘Dit is de volgende PS5 game die naar PC komt’

News
vrijdag, 10 mei 2024 om 17:00
god of war ragnarok nuevo juego plusf1668171466
PlayStation-games komen tegenwoordig ook naar PC, maar dan wel met een vertraging. Uitzonderingen daargelaten duurt het meestal een jaar of twee voor een PS5-titel naar PC komt. Die tijd is voor God of War Ragnarök bijna voorbij en er wordt nu ook beweerd dat de game snel wordt aangekondigd voor PC.
Over niet al te lange tijd, op 16 mei, verschijnt Ghost of Tsushima voor PC. Het lijkt er nu op dat die game nauwelijks uit is, voordat Sony alweer met de aankondiging van de volgende PC-port komt. Deze maand zou namelijk de PC-versie God of War Ragnarök worden aangekondigd.  
Dat beweert de inmiddels welbekende leaker Billbil-kun. Deze persoon heeft behoorlijk de vinger aan de pols bij meerdere grote game-bedrijven en weet bijvoorbeeld vaak voortijdig te melden wat er naar Game Pass komt. Ook weet Billbil-kun vaak het één en ander over aanstaande onthullingen van games.
De releasedatum van God of War Ragnarök weet de leaker niet, maar naar schatting wordt hij in mei onthuld. Er zijn geruchten dat er deze maand ook een PlayStation Showcase komt. Daar zou hij aangekondigd kunnen worden, al is het wel een relatief kleine onthulling voor de grote showcase van PlayStation.

Toch al geen groot jaar voor PlayStation?

Aan de andere kant wordt er al langer gezegd dat het dit jaar niet zo’n groot jaar is voor de PS5. Wat dat betreft zou een PC-port in de showcase misschien niet eens zo uit de toon vallen. Nieuwe PS5-exclusives zouden namelijk toch van een wat kleiner formaat zijn.
Mogelijk de grootste aankondiging die binnenkort wordt verwacht is de PS5 Pro. Die zou naar verluidt dit najaar uit moeten komen en games moeten er na de zomer ook op voorbereid zijn. Ook deze vernieuwde versie van de PS5-console is een mogelijke onthulling voor de (vermoedelijk) aankomende showcase.

Populair Nieuws