Fortnite Battle Royale Nieuws

  Fortnite servers down vanwege nieuwe update

  De servers van Fortnite zijn down sinds 8 AM ET, oftewel negen uur vanmorgen. Dit maakt Fortnite bekend op haar twitteraccount. Epic Games, de ontwikkelaar van Fortnite, is bezig met een update voor de v7.20 content. Deze update bevat onder andere nieuwe wapens en items om te gebruiken in de Fortnite game.

  Fortnite Ice Storm event bezaait de hele map met sneeuw

  In de Fortnite v7.20 update ontstond er een grote ijzige bal boven Polar Peak. Het was niet duidelijk waarom dit gebeurde, maar daar is nu wel duidelijkheid in gekomen. De onverwachte bal trapt namelijk het nieuwe Fortnite Ice Storm event af.

  Fortnite season 7 week 7 challenges zijn beschikbaar

  Het is alweer de zevende week in het zevende seizoen van Fortnite Battle Royale. Dat betekent dat er nieuwe challenges beschikbaar zijn. Daarnaast kan er nu een gratis skin worden vrijgespeeld. Dit zijn de Fortnite season 7 week 7 challenges.

  Zou dit dan de eerste Fortnite season 8 teaser zijn?

  Het lijkt nog maar een aantal weken geleden dat het zevende seizoen van Fortnite Battle Royale begon. Toch lijkt het erop dat de eerste teaser voor Fortnite season 8 al is uitgebracht. Er is namelijk een verstopte ingang gevonden op het eiland onder Happy Hamlet.

  Fortnite patch notes brengen een hoop veranderingen met zich mee

  De Fortnite patch notes zijn zojuist uitgebracht door Epic Games. Er zijn flink wat veranderingen in de Fortnite v7.20 update, waaronder een nieuwe, aangepaste Glider Redeploy feature. Daarnaast wordt er ook een nieuw wapen toegevoegd aan Fortnite Battle Royale.

  Fortnite update zorgt voor terugkeer van Glider Redeploy

  Vandaag wordt de Fortnite v7.20 update uitgebracht door Epic Games. De patch notes hiervoor worden later vandaag uitgebracht, maar we weten al wel dat er een veelbesproken feature terug gaat keren. Glider Redeploy wordt namelijk op een andere manier toegevoegd aan de populaire battle royale game.

  Fortnite Nintendo Switch is de meest gespeelde game van 2018 op de console

  2018 was een goed jaar voor de Nintendo Switch. Met een groot aanbod aan toffe games, heeft Nintendo de meest gespeelde games op de Switch bekendgemaakt met Fortnite op nummer één. Ook games als The Legend of Zelda; Breath of the Wild, Pokémon Let's Go en Super Smash Bros Ultimate kunnen niet uit het lijstje ontbreken.

  Epic Games Fortnite klantenservice krijgt een 'F' van BBB

  Sinds Epic Games Fortnite heeft uitgebracht is de game een groot succes geworden met een groeiende fanbase. BBB, (Better Business Bureau) een non-profitorganisatie in de Verenigde Staten en Canada, heeft aangekondigd dat Epic Games een F beoordeling krijgt vanwege haar klantenservice van Fortnite. Een F is de laagste beoordeling die mogelijk is om te geven.

  Fortnite patch notes uitgebracht door Epic Games

  De Fortnite v7.10 content update is live en dat betekent dat ook de patch notes zijn uitgebracht door Epic Games. Er is weer van alles veranderd in Fortnite Battle Royale, waaronder een nieuw wapen, een aangepaste locatie en kleinere aanpassingen aan verschillende features.

  Fortnite v7.10 update wordt vandaag uitgebracht

  De nieuwste Fortnite v7.10 update wordt vandaag uitgebracht door Epic Games. Deze update brengt een nieuw wapen met zich mee, maar wat het verder inhoudt kunnen we later terugvinden in de patch notes. De update komt vanmiddag om 2 uur uit.

  14 Days of Fortnite keert deze week terug na fout Epic Games

  Het 14 Days of Fortnite evenement keert deze week terug, nadat Epic Games de einddatum fout had gecommuniceerd. Hierdoor waren er veel spelers die nog niet alle challenges hadden voltooid. Het evenement zal lopen tot en met 15 januari 2019.

  Fortnite season 7 week 4 challenges zijn nu te voltooien

  De kerstdagen zijn weer voorbij, maar het weekend lacht ons alweer bijna toe. Genoeg tijd dus om de Fortnite season 7 week 4 challenges te voltooien. De challenges van deze week bevat veel nieuwe uitdagingen die we nog niet eerder gezien hebben in Fortnite Battle Royale.

  Fortnite season 7 week 3 challenges zijn bekend

  Het is alweer week 3 van het zevende seizoen in Fortnite Battle Royale. De map is veranderd en er zijn nieuwe voertuigen toegevoegd. Ook deze week zijn er weer nieuwe uitdagingen om te voltooien. Daarom zijn hier de Fortnite season 7 week 3 challenges.

  Fortnite merchandise te koop in officiële winkel van Epic Games

  De officiële merchandise van Fortnite is verkrijgbaar in de webwinkel van Epic Games. De webwinkel gaat Retail Row heten en wordt dus vernoemd naar de locatie in Fortnite Battle Royale. De merchandise is verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar ook in Europa.

  Update: Fortnite v7.10 patch notes uitgebracht door Epic Games

  De Fortnite Battle Royale servers zijn offline en dat betekent dat Epic Games de patch notes voor de nieuwe v7.10 update heeft uitgebracht. Het nieuwe voertuig, Driftboard, wordt nog niet toegevoegd, maar er zijn wel genoeg andere aanpassingen in deze Fortnite update.

  Epic Games aangeklaagd door acteur vanwege Fortnite dance

  De discussie of Fortnite bekende dansjes steelt is al een tijdje gaande. Momenteel klaagt acteur Alfonso Ribeiro Fortnite ook aan vanwege een Fortnite dance. Het gaat om zijn dans in de televisiekomedie The Fresh Prince of Bel-Air. Fortnite zou dit dansje ook hebben overgenomen volgens de acteur.

  Update: Fortnite update brengt de nodige gameplay aanpassingen

  Het is weer dinsdag en dat betekent dat het tijd is voor de nieuwe Fortnite update. Deze week zou er een eenpersoons voertuig worden toegevoegd aan Fortnite Battle Royale. Maar gisteren werd op Reddit bekendgemaakt dat het voertuig pas in de volgende update komt. Later vandaag krijgen we de volledige Fortnite patch notes.

  Fortnite season 7 week 2 challenges zijn beschikbaar

  Het is alweer twee weken geleden dat Fortnite season 7 is begonnen. Dat betekent dat de Fortnite season 7 week 2 challenges vanaf nu beschikbaar zijn. De challenge van deze week hebben we al eens eerder voorbij zien komen, maar dat betekent niet dat de challenges makkelijk zijn.

  Epic Games online services gratis voor alle game ontwikkelaars

  Epic Games heeft in een blogpost aangegeven dat ze de nieuwe online services gratis beschikbaar stelt voor game-ontwikkelaars. Het ontwikkelen van verschillende services voor het ontwikkelen van een nieuwe game kost veel geld. Op deze manier wil Epic Games de kleinere ontwikkelaars te hulp schieten.

  Fortnite The Block aangekondigd tijdens The Game Awards

  Epic Games, de makers van de populaire game Fortnite Battle Royale, heeft tijdens de Game Awards een grote aankondiging gedaan. Risky Reels, een plaats op de Fortnite map, wordt vervangen door The Block. The Block wordt de thuisbasis voor de creaties van de community.

  Fortnite season 7 patch notes bekendgemaakt door Epic Games

  Het zevende seizoen van Fortnite Battle Royale is vandaag van start gegaan. In het nieuwe seizoen zijn er onder andere een nieuwe voertuig en nieuwe locaties toegevoegd. Verder zijn er nog heel veel kleine aanpassingen die te lezen zijn in de Fortnite season 7 patch notes.

  Fortnite Creative mode aangekondigd door Epic Games

  Epic Games heeft een nieuwe Fortnite Creative mode aangekondigd in een blogpost. In deze modus kunnen spelers van Fortnite Battle Royale hun creativiteit de vrije lopen laten gaan. De nieuwe Fortnite modus wordt met de release van Fortnite season 7 onthuld.

  Ontwikkelaar Fortnite gaat Epic Games store openen en concurreren met Steam

  Ontwikkelaar Epic Games van Fortnite gaat zijn eigen game store openen. In 2019 wordt de store geopend en zal de webwinkel verbetert blijven worden. Meer details zullen bekend worden gemaakt op het The Game Awards evenement in Amerika op 6 december. Deze nieuwe game gerelateerde webwinkel kan een grote concurrent worden voor Steam.

  Fortnite season 7 teaser uitgebracht door Epic Games

  De eerste Fortnite season 7 teaser is uitgebracht op Twitter. Epic Games heeft nog niet veel prijsgegeven over het nieuwe seizoen, maar nu lijkt toch duidelijk te worden dat het een winters thema wordt. Het zevende seizoen van Fortnite Battle Royale begint op vrijdag 7 december.

  Fortnite Account Merger feature uitgesteld tot 2019

  Epic Games heeft in een blogpost aangegeven dat de Fortnite Account Merger feature wordt uitgesteld. Door een aantal technische problemen zal de feature pas volgend jaar in Fortnite Battle Royale beschikbaar zijn. Er is op dit moment nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.