Fortnite Battle Royale Nieuws

  Zo krijg je de season 8 Fortnite Battle Pass gratis

  De nieuwste Fortnite update bracht een hoop veranderingen met zich mee. Twee dagen later dan normaal werden de Fortnite patch notes uitgebracht, maar daarbij had Epic Games goed nieuws voor de spelers. Iedereen kan namelijk een gratis Fortnite Battle Pass krijgen in season 8.

  God of War is Game of the Year 2018 volgens de D.I.C.E. Awards

  Tijdens de D.I.C.E. Awards van de Academy of Interactive Arts and Sciences won God of War de Game of the Year prijs. De game won naast deze prijs ook nog acht andere onderscheidingen. Hiermee is God of War de grote winnaar van de avond.

  Update: Fortnite patch notes - Veel aanpassingen in de nieuwe v7.40 update

  Na een vertraging van ongeveer twee dagen zijn de Fortnite patch notes eindelijk uitgebracht. Dat betekent ook dat de Fortnite update nu live is. Er zijn veel aanpassingen doorgevoerd die de Fortnite community al maanden wil zien. Wij hebben alle grote veranderingen op een rijtje gezet.

  Update uitgesteld - Nieuwe Fortnite update brengt veel aanpassingen met zich mee

  De nieuwe Fortnite update wordt vandaag uitgebracht door Epic Games. In een Reddit-post geeft Epic Games alvast een voorproefje wat er allemaal gaat gebeuren. Er worden features aangepast waar de Fortnite community al maanden naar vraagt. Vandaag gaat het dan eindelijk gebeuren.

  Nieuwe Fortnite challenges uitgebracht door Epic Games

  De nieuwe Fortnite challenges van de tiende week zijn uitgebracht door Epic Games. De challenges kunnen de komende weken worden voltooid in Fortnite Battle Royale. Het zevende seizoen duurt namelijk twee weken langer dan de andere seizoenen. In deze periode vindt ook een nieuw evenement plaats.

  Fortnite Account Merge feature is vanaf nu beschikbaar

  Spelers die meerdere Fortnite accounts hebben aangemaakt kunnen deze nu aan elkaar koppelen. Dit kan door middel van een nieuwe feature die beschikbaar is op de website van Epic Games. De Fortnite Account Merge feature is nu voor iedereen beschikbaar.

  Fortnite patch notes zijn uitgebracht door Epic Games

  De nieuwste Fortnite update werd eerder vanmiddag uitgebracht. Deze keer waren de servers helemaal niet offline, waardoor spelers meteen aan de slag konden met de nieuwe features. Al die features staan overzichtelijk in de Fortnite patch notes op de website van Epic Games.

  Fortnite update brengt Foraged Campfire en Bottle Rockets met zich mee

  De nieuwe Fortnite update wordt vandaag uitgebracht. In de nieuwe update zullen onder andere de Foraged Campfire en Bottle Rockets worden toegevoegd. De update wordt vanmiddag om 14:00 uur uitgebracht. Meer informatie zal bekend worden gemaakt in de Fortnite patch notes.

  Fortnite Marshmello event vindt op zaterdagavond plaats

  Het volgende Fortnite evenement is wel heel speciaal. DJ Marshmello, onder andere vrienden met populaire streamer Ninja, geeft namelijk een optreden in Pleasant Park. Het Fortnite Marshmello event gaat aankomende zaterdag van start. Ook is er een Marshmello outfit beschikbaar in de Fortnite Item Shop.

  Fortnite week 9 challenges zijn nu te voltooien

  De nieuwe Fortnite week 9 challenges zijn bekendgemaakt door Epic Games. Het zevende seizoen in Fortnite Battle Royale loopt op zijn einde, maar er zijn weer veel challenges te halen. Deze week zijn er ook een aantal nieuwe challenges die we nog niet eerder hebben gezien.

  Update - Fortnite patch notes uitgebracht door Epic Games

  De Fortnite servers zijn op dit moment offline. Dat betekent dat de Fortnite patch notes zijn uitgebracht door Epic Games. Er is een hoop veranderd, want er zijn veel wapens verplaatst naar de Vault. Ook keert er een wapen terug naar Fortnite Battle Royale.

  Update - Fortnite update - Servers gaan offline om 10:00 uur

  De nieuwe Fortnite update wordt vandaag uitgebracht door Epic Games. De servers zullen ongeveer om 10:00 uur offline gaan; daarna is de update beschikbaar. Vannacht waren er al een paar uur problemen met de servers, maar die zijn op dit moment alweer opgelost.

  Fortnite servers down vanwege nieuwe update

  De servers van Fortnite zijn down sinds 8 AM ET, oftewel negen uur vanmorgen. Dit maakt Fortnite bekend op haar twitteraccount. Epic Games, de ontwikkelaar van Fortnite, is bezig met een update voor de v7.20 content. Deze update bevat onder andere nieuwe wapens en items om te gebruiken in de Fortnite game.

  Fortnite Ice Storm event bezaait de hele map met sneeuw

  In de Fortnite v7.20 update ontstond er een grote ijzige bal boven Polar Peak. Het was niet duidelijk waarom dit gebeurde, maar daar is nu wel duidelijkheid in gekomen. De onverwachte bal trapt namelijk het nieuwe Fortnite Ice Storm event af.

  Fortnite season 7 week 7 challenges zijn beschikbaar

  Het is alweer de zevende week in het zevende seizoen van Fortnite Battle Royale. Dat betekent dat er nieuwe challenges beschikbaar zijn. Daarnaast kan er nu een gratis skin worden vrijgespeeld. Dit zijn de Fortnite season 7 week 7 challenges.

  Zou dit dan de eerste Fortnite season 8 teaser zijn?

  Het lijkt nog maar een aantal weken geleden dat het zevende seizoen van Fortnite Battle Royale begon. Toch lijkt het erop dat de eerste teaser voor Fortnite season 8 al is uitgebracht. Er is namelijk een verstopte ingang gevonden op het eiland onder Happy Hamlet.

  Fortnite patch notes brengen een hoop veranderingen met zich mee

  De Fortnite patch notes zijn zojuist uitgebracht door Epic Games. Er zijn flink wat veranderingen in de Fortnite v7.20 update, waaronder een nieuwe, aangepaste Glider Redeploy feature. Daarnaast wordt er ook een nieuw wapen toegevoegd aan Fortnite Battle Royale.

  Fortnite update zorgt voor terugkeer van Glider Redeploy

  Vandaag wordt de Fortnite v7.20 update uitgebracht door Epic Games. De patch notes hiervoor worden later vandaag uitgebracht, maar we weten al wel dat er een veelbesproken feature terug gaat keren. Glider Redeploy wordt namelijk op een andere manier toegevoegd aan de populaire battle royale game.

  Fortnite Nintendo Switch is de meest gespeelde game van 2018 op de console

  2018 was een goed jaar voor de Nintendo Switch. Met een groot aanbod aan toffe games, heeft Nintendo de meest gespeelde games op de Switch bekendgemaakt met Fortnite op nummer één. Ook games als The Legend of Zelda; Breath of the Wild, Pokémon Let's Go en Super Smash Bros Ultimate kunnen niet uit het lijstje ontbreken.

  Epic Games Fortnite klantenservice krijgt een 'F' van BBB

  Sinds Epic Games Fortnite heeft uitgebracht is de game een groot succes geworden met een groeiende fanbase. BBB, (Better Business Bureau) een non-profitorganisatie in de Verenigde Staten en Canada, heeft aangekondigd dat Epic Games een F beoordeling krijgt vanwege haar klantenservice van Fortnite. Een F is de laagste beoordeling die mogelijk is om te geven.

  Fortnite patch notes uitgebracht door Epic Games

  De Fortnite v7.10 content update is live en dat betekent dat ook de patch notes zijn uitgebracht door Epic Games. Er is weer van alles veranderd in Fortnite Battle Royale, waaronder een nieuw wapen, een aangepaste locatie en kleinere aanpassingen aan verschillende features.

  Fortnite v7.10 update wordt vandaag uitgebracht

  De nieuwste Fortnite v7.10 update wordt vandaag uitgebracht door Epic Games. Deze update brengt een nieuw wapen met zich mee, maar wat het verder inhoudt kunnen we later terugvinden in de patch notes. De update komt vanmiddag om 2 uur uit.

  14 Days of Fortnite keert deze week terug na fout Epic Games

  Het 14 Days of Fortnite evenement keert deze week terug, nadat Epic Games de einddatum fout had gecommuniceerd. Hierdoor waren er veel spelers die nog niet alle challenges hadden voltooid. Het evenement zal lopen tot en met 15 januari 2019.

  Fortnite season 7 week 4 challenges zijn nu te voltooien

  De kerstdagen zijn weer voorbij, maar het weekend lacht ons alweer bijna toe. Genoeg tijd dus om de Fortnite season 7 week 4 challenges te voltooien. De challenges van deze week bevat veel nieuwe uitdagingen die we nog niet eerder gezien hebben in Fortnite Battle Royale.

  Fortnite season 7 week 3 challenges zijn bekend

  Het is alweer week 3 van het zevende seizoen in Fortnite Battle Royale. De map is veranderd en er zijn nieuwe voertuigen toegevoegd. Ook deze week zijn er weer nieuwe uitdagingen om te voltooien. Daarom zijn hier de Fortnite season 7 week 3 challenges.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.