Netflix-serie Cobra Kai komt ook naar Fortnite toe

News
vrijdag, 31 december 2021 om 15:30
fortnite cobra kaif1640943692
Fortnite heeft bekendgemaakt dat Cobra Kai naar de game komt. Er zijn weer verschillende items en skins van de serie in de game, ter ere van het vierde seizoen.
Epic Games heeft bekendgemaakt dat Cobra Kai naar de game komt. De game bevat binnenkort verschillende items gebaseerd op de Netflix-serie. Er zijn maar liefst tien verschillende skins gebaseerd door de Dojo-stijlen, namelijk Cobra Kai, Eagle Fang en Miyagi-Do.
Naast de skins zijn er ook twee Back Blings beschikbaar, namelijk de Teachings of Miyagi Back Bling en de Cobra Coin Back Bling. Er zijn ook twee pickaxes, de Cobra Curse Pickaxe en de Dojo Logo Pickaxe. Verder kun je ook nog een Crane Kick Emote krijgen.
De items zijn ook te koop in bundels, zo heb je de Karate KO en Dojo Showdown, deze bundels bieden alle skin-opties voor 2000 V-Bucks. Er is ook een Cobra Kai Gear-pakket, die bevat alle accessoire-items voor 1500 V-Bucks.

Cobra Kai seizoen 4 nu op Netflix

Gezien het grote succes van Cobra Kai, is het niet raar dat we deze serie te zien krijgen in Fortnite. En nu het vierde seizoen op Netflix staat, is dit een perfect moment om de serie een boost te geven. Daarnaast is het vijfde seizoen al in productie gegaan.

Cobra Kai is een vervolg op The Karate Kid film uit de jaren tachtig. In de serie volgend we Johnny Lawrence, de toenmalige tegenstander van Daniel LaRusso. Lawrence wil graag zijn oude karate-dojo oprichten en komt hierdoor weer in conflict met LaRusso.