‘Fortnite Chapter 3 krijgt Flare Gun en weer-update’

News
donderdag, 06 januari 2022 om 15:30
fortnite chapter 3 headerf1638780870
Volgens een bekende lekker keert de Flare Gun uit Chapter 2 weer terug naar Fortnite Chapter 3. Daarnaast zal er ook een update zijn van het weersysteem.
Volgens de leaker HYPEX op Twitter komt Fortnite met een grote update. Zo beweert hij dat de eerder getoonde weer-update zal komen samen met de terugkeer van de Flare Gun uit Chapter 2. Volgens de leaker zal dit vanaf dinsdag in de game verschijnen. Daarnaast hint HYPEX ook naar de titel van de volgende grotere update, namelijk 19.10, en zal deze patch veel onaangekondigde nieuwe functies bevatten.
Naast het weersysteem en de terugkeer van de Flare Gun volgende week, beweerde HYPEX onlangs ook dat sneeuw de helft van de map zal bedekken in Chapter 3. De sneeuw zal op 7 januari beginnen te smelten en zes verschillende fasen hebben, voor de volledige verdwijning en de terugkeer van Tilted Towers. Als dit waar blijkt te zijn, zou Tilted Towers een nieuwe Point of Interest-locatie kunnen zijn in Chapter 3 Season 2, aangezien het smelten van de sneeuw waarschijnlijk tot eind maart zal duren. Dit is ook wanneer Season 1 eindigt.

Fortnite Chapter 3 heeft nieuwe map

Fortnite Chapter 3 is sinds 6 december officieel gelanceerd. De game kreeg een volledig nieuwe eiland en locaties die flink van elkaar verschillen. Naast de nieuwe map is er ook een arsenaal aan nieuwe wapens en items toegevoegd aan de game. Verder bevat Chapter 3 weer nieuwe cross-overs. Zo zijn er skins van Spider-Man, Cobra Kai en Boba Fett.