Fortnite Crew Pack voor januari onthult terugkeer Dr. Slone

News
donderdag, 16 december 2021 om 13:00
fortnitef1599753022
Via een lek is de inhoud van de Fortnite's Crew Pack voor januari 2022 bekendgemaakt. In de Crew Pack zou onder andere Dr. Slone zitten.
De inhoud van de Crew Pack voor januari 2022 lijkt te zijn gelekt door Epic Games. Dit premium-abonnement van Fortnite biedt elke maand spelers exclusieve items. Nu blijkt door de lek dat Dr. Slone in dit pakket zit. Zij is het hoogste lid van Imagined Order die we tot nu toe hebben ontmoet en antagonist gedurende een groot deel van het tweede helft van Fornite Chapter 2.
De nieuwe skin voor Dr. Slone staat helemaal in het teken van winter. Volgens iFireMonkey op Twitter, staat er in de officiële beschrijving van de Crew Pack "Het januari-pakket bevat Snow Stealth Slone, die de winter doorstaat in een geïsoleerd IO-uniform. Naast de Snow Stealth Slone-outfit bevat dit Crew Pack de Snow Stealth Hardcase back bling, Sleet Spike pickaxe en Snow Stealth wrap."
Snow Stealth Slone is de eerste Fortnite Crew-exclusive skin voor 2022 en volgt de skin van december, de Cube Assassin. Als je lid bent van Fortnite Crew ontvang je elke maand maar liefst 1000 V-Bucks die je kan uitgeven in de Fortnite Shop. Ook krijg je gegarandeerd toegang tot de Battle Pass en nog veel meer voordelen.

Fortnite Chapter 3

Begin deze maand is Chapter 3 van Fortnite officieel gelanceerd. De game bevat een compleet nieuwe map met locaties die flink van elkaar verschillen. Zo zijn er gebieden met sneeuw, maar ook tropische gedeeltes. Naast de map is er ook een nieuw arsenaal aan wapens en verschillende items.