Cyberpunk 2077 Artikelen

  Top 10 beste open world games om naar uit te kijken

  Dit zijn de tien beste open world games om naar uit te kijken de komende jaren. Gamers kunnen de laatste jaren hun genot niet op met het grote aantal open wereld games dat op de markt verschijnt. Wij zetten de tien beste open world games om naar uit te kijken voor je op een rijtje!

  De 10 beste RPG games om naar uit te kijken - Rooskleurige toekomst!

  Eens in de zoveel tijd komt er een game voorbij waaraan je je leven bijna verliest. We hebben het natuurlijk over RPG games, want daar heb je meestal wel een uurtje of vijftig nodig (als het niet meer is). Wij zetten de tien beste RPG games om naar uit te kijken voor je op een rijtje.

  De 10 beste E3 2019 games die tijdens de beurs worden verwacht!

  Dit zijn de tien beste E3 2019 games die je kunt verwachten in juni dit jaar. De dagen tot E3 2019 beginnen langzaam maar zeker af te nemen en dat betekent dat lekken links en rechts beginnen op te duiken. De tien beste E3 2019 games zetten we voor je op een rijtje, zodat je weet wat je kunt verwachten.

  Wat verwacht jij van Cyberpunk 2077? - XGN Doe Mee

  Maart roert zijn staart gaat het gezegde, maar afgelopen week was daar niks van te merken met het heerlijke zonnetje. Deze maand brengt in ieder geval enkele grote titels, zoals Sekiro: Shadows Die Twice, The Division 2 en Devil May Cry 5. Maar de Doe Mee heeft het over Cyberpunk 2077: wat verwacht jij daarvan?

  De tien PlayStation 5 games die we willen zien op de volgende generatie!

  De PlayStation 5 geruchten beginnen steeds meer op te duiken en dat doet ons denken aan de games die we mogelijk gaan zien. In het specifiek zijn we benieuwd naar de PlayStation 5 games die er op ons te wachten staan. De PlayStation 4 games zijn van de bovenste plank en met deze games kan het nog beter worden.

  Top 10 beste game trailers van 2018 - Visueel vertoon van hoog niveau

  Voor velen is de gametrailer het eerste teken van een nieuwe titel en wat hij of zij ervan kan verwachten. En ook in 2018 waren er vele trailers die ons verlekkerd deden uitkijken naar de toekomst. Welke zijn dat precies? Je leest het in onze beste game trailers van 2018 special.

  De beste games met een goede verhaallijn om naar uit te kijken

  Vorige week hebben wij aan jullie gevraagd naar welke games met een goede verhaallijn jullie uitkijken. Jullie hebben gestemd en er heeft zich een duidelijke top drie gevormd. Ook waren er nog een aantal games met maar een paar stemmen. Dit zijn de beste games met een goede verhaallijn waar jullie het meeste naar uitkijken!

  XGN Maandoverzicht augustus 2018

  De tijd van het XGN Maandoverzicht augustus 2018 is aangebroken, want de maanden gaan snel en zo is ook juli alweer voorbij. Dat betekent dat we het maandoverzicht voorschotelen. Het was wederom een goede maand vol releases, artikelen en video's en in dit overzicht kun je alles gemakkelijk vinden!

  Cyberpunk 2077 gameplay smaakt naar meer [gezien op gamescom 2018]

  Na een vijfjarige winterslaap is Cyberpunk 2077 dit jaar ontwaakt. Eerst werd er al achter gesloten deuren Cyberpunk 2077 gameplay getoond tijdens E3 2018. Nu was de game ook te zien tijdens gamescom 2018 en wij waren erbij.

  10 gamescom 2018 games waarvan we meer willen zien!

  Deze gamescom 2018 games willen we zeker zien! Europa’s E3 staat voor de deur, want gamescom 2018 komt eraan. Nog even en dan barst het videogame geweld weer volledig los.

  gamescom 2018 games - Alle bevestigde en speelbare titels

  Eind augustus reizen gamers af naar Keulen voor maar één ding. Geen bratwurst, maar games! Ook dit jaar kan je tijdens gamescom weer allerlei games spelen. Dit zijn alle gamescom 2018 games die jij op de beursvloer kan gaan proberen!

  Xbox 2 en PlayStation 5 geruchten op een rijtje - Next-Gen onderweg?

  Als de PlayStation 4 en Xbox One konden praten, zouden ze nu waarschijnlijk een bekende Doctor Who quote in gedachte hebben. “Ik wil nog niet gaan”, zouden ze zeggen nu dat de Xbox 2 en PlayStation 5 geruchten uit de grond schieten. Wij zetten ze allemaal even voor je op een rijtje.

  Dit zijn de beste E3 2018 games volgens jullie!

  E3 2018 is officieel voorbij, maar tijdens E3 vroegen wij jullie naar de beste E3 2018 games. De resultaten zijn binnen van de vele, vele games die aanwezig waren in Los Angeles. Dit zijn volgens jullie de beste E3 2018 games!

  Beste E3 2018 compilatie video's - Grappige samenvattingen van de E3

  De E3 heeft een heleboel getoond. Dan is het fijn om toch even een samenvatting voorgeschoteld te krijgen. Dit gebeurt door compilaties en memes. Dit zijn de beste E3 2018 compilatie video's die de E3 samenvatten en je laten lachen.

  Beste E3 2018 trailers - Spektakel met wat popcorn erbij!

  Tijdens de E3 hebben we een heleboel gezien. Gameplay, talk shows en ook een flinke hoeveelheid trailers. Hier hebben wij de beste E3 2018 trailers samengevat zodat jij die pracht en glorie niet hoeft te missen.

  Top 10 grootste E3 2018 verrassingen - Beneemt je de adem

  E3 2018 is officieel afgelopen, maar we vielen van deze grote E3 2018 verrassingen bijna van onze stoel. Sommige onthullingen kwamen uit het niets, anderen waren gewoon te bizar voor woorden. Dat deze aankondigingen niet waren uitgelekt is een wonder te noemen.

  Top 10 beste E3 2018 aankondigingen - Overdonderende onthullingen!

  Alle E3 2018 persconferenties zijn inmiddels geweest. Dat betekent maar één ding en dat is dat we de tien beste E3 2018 aankondigingen op een rijtje moeten zetten. Lees snel verder om de beste onthullingen te lezen.

  Stem nu op de beste E3 2018 games! [poll]

  Stem nu op de beste E3 2018 games! E3 2018 is hier en dat betekent games, games, games. Daarom willen we van jullie weten wat de beste E3 2018 games zijn, dus begin te stemmen!

  Naar deze E3 2018 games kijken jullie het meeste uit!

  Wij vroegen jullie naar welke E3 2018 games jullie het meeste uitkeken. Een aantal daarvan zijn de afgelopen dagen uitgebreid aan bod geweest. E3 2018 is begonnen en dat brengt een grote dosis vreugde met zich mee.

  Het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni

  E3 2018 is begonnen en het was gisteren aan Microsoft en Bethesda om flink uit te pakken. Dat hebben de uitgevers dan ook zeker gedaan. Dit is het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni.

  Top 10 beste E3 2018 Xbox persconferentie aankondigingen

  De E3 2018 is gisteren begonnen en dat betekent veel aankondigingen. Microsoft was vandaag aan de beurt met een persconferentie. Dit zijn de tien beste E3 2018 Xbox persconferentie aankondigingen.

  Cyberpunk 2077 details - Alles wat we weten over de sci-fi RPG

  We hebben het al jaren over Cyberpunk 2077, het nieuwste project van de Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED. Wat weten we nou eigenlijk precies over deze game? Wij zetten alle Cyberpunk 2077 details voor je op een rijtje!

  Top 10 E3 2018 games waar we meer van willen zien

  Hoewel het evenement zelf nog een paar maanden van ons verwijderd is, begint het bij veel gamers al langzaam te komen: E3 koorts! In juni komen we meer te weten over wat de industrie ons gaat brengen in 2018 en daar voorbij. Dit zijn de E3 2018 games waar we dan meer van willen zien!

  World IP Day is vandaag! Dit zijn 10 IP's om de in gaten te houden

  Vandaag is het World IP Day! En om deze vreugdevolle gelegenheid te vieren leek het ons een uitgewezen kans om te kijken welke games met nieuwe IP er aan zitten te komen. Dit zijn de 10 IP's om in de gaten te houden!

  E3 verwachtingen - Waar kijkt de redactie het meest naar uit in 2016?

  De E3 staat om de hoek en wie anders hebben daar zin in dan de gamers zelf? Een rondje langs de redactie geeft dan ook een beeld van waar iedereen naar uitkijkt. Benieuwd naar de E3 verwachtingen van de redactie? Lees dan snel verder.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.