Cyberpunk 2077 dit paasweekend gratis te spelen

News
dinsdag, 26 maart 2024 om 13:30
cyberpunk 2077f1665048605
Cyberpunk 2077 was bij lancering berucht, maar dankzij een flinke hoeveelheid updates geniet de game nu een betere reputatie. Als je zelf nog niet overtuigd bent, kun je de game binnenkort gratis proberen. Op PS5 en Xbox Series X/S kun je dit weekend paar uurtjes aan de slag.
De meningen over Cyberpunk 2077 zijn behoorlijk omgeslagen. Bij lancering draaide de game zo beroerd dat hij eigenlijk onspeelbaar was op consoles en zelfs uit de PlayStation Store werd verwijderd. Maar in de afgelopen jaren zijn er veel updates geweest en met name de aanpassingen die samenvielen met de release van de Phantom Liberty-DLC vielen goed in de smaak.
Maar het kan natuurlijk zijn dat je nog steeds niet weet of de game iets voor jou is. In dat geval heeft CD Projekt RED de besteding van je paasweekend alvast voor je ingevuld. Je kunt de game namelijk een paar uur lang gratis proberen op PS5 of Xbox Series X.
De proefversie is te downloaden vanaf donderdagmiddag 28 maart om 16.00 uur en kan gepseeld worden tot maandag 1 april, om 9.00 uur. Er zit wel een maximum van vijf uur aan je speeltijd, dus je kunt niet het hele weekend rondwaren in Night City. Je hebt geen abonnement nodig op PS Plus, Game Pass of een andere dienst, dus de proef is echt helemaal gratis.

Cyberpunk 2077 sequel nu in ontwikkeling

Aangezien Cyberpunk 2077 zich terug heeft gevochten naar enige vorm van waardering, zijn er ook toekomstplannen voor de franchise. Er wordt op dit moment gewerkt aan een sequel. Die komt voorlopig nog niet uit, maar heeft wel één van de grotere teams bij CD Projekt. Het team voor The Witcher 4 is op dit moment het grootst.