Cyberpunk 2077 krijgt langverwachte 'gameplay-elementen' met gratis update

News
vrijdag, 01 december 2023 om 11:30
cyberpunk 2077 phantom liberty vehicle combatf1692778606
Cyberpunk 2077 krijgt volgende week een nieuwe, gratis update erbij. Volgens CD Projekt RED zal de update langverwachte gameplay-elementen aan de game toevoegen.
De release van Cyberpunk 2077 aan het einde van 2020 viel enorm tegen, met veel technische problemen en verwachtingen die niet waargemaakt konden worden. Sindsdien heeft CD Projekt RED alleen veel tijd besteed om de problemen op te lossen en de gameplay te verbeteren. Zo is er recent een gigantische 2.0 update uitgekomen, die samen uitkwam met de Phantom Liberty-uitbreiding, die veel dingen op de schop heeft gegooid.
En daar laat de studio het duidelijk niet bij. Volgende week, op 5 december om precies te zijn, zal namelijk update 2.1 uitkomen voor Cyberpunk 2077. Volgens CD Projekt RED zal de update nieuwe en langverwachte gameplay-elementen toevoegen. Wat die nieuwe toevoegingen precies zijn, dan zal onthuld worden tijdens een livestream later vandaag. In Nederland gaat de stream om 16:00 van start.

Nieuwe editie van Cyberpunk 2077

De update zal volgende week gelanceerd worden samen met de nieuwe Ultimate Edition voor Cyberpunk 2077. Die versie van de game gaat gepaard met de Phantom Liberty-uitbreiding en zal digitaal uitgebracht worden, evenals een fysieke versie in bepaalde markten (waaronder Nederland). Net zoals de DLC is die versie alleen beschikbaar voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.
De update en nieuwe uitbreiding heeft CD Projekt RED in ieder geval geen windeieren gelegd. Door de hernieuwde populariteit is de game namelijk zelfs The Witcher 3: Wild Hunt voorbijgestreefd!