Battlefield 4

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door DICE en uitgegeven door Electronic Arts

  9

  Battlefield 4 Artikelen

  Beste Playstation Store deals - Titels onder de 10 euro

  De PlayStation Store kent op het moment een gigantisch grote uitverkoop aan games. Naast veel uitbreidingspakketten en kleine games zitten er ook een aantal hele grote namen bij. Lees hier de beste titels van de PlayStation Store deals. Let wel op, deze aanbiedingen gelden tot en met 21 maart.

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Top 10 beste Battlefield multiplayer maps

  In het recentelijk aangekondigde Battlefield 1 zullen fans weer met veel anticipatie aan de slag gaan op de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog. Met een franchise die al meer dan 14 jaar shooterfans gigantische maps en uitgebreide oorlogsvoering biedt komen er natuurlijk ook een heleboel maps voorbij. De top 10 beste Battlefield multiplayer maps vind je hier!

  Top 5 Battlefield multiplayer modes

  Battlefield is al jaren een van de meest gerenomeerde shooters. Sinds de verschijning van Battlefield 1942 in 2002 zijn enorm veel gamers in de ban van de grootschalige, met voertuig bezaaide multiplayer speelmodi die de franchise rijk is. Maar welke speelmodi is nu het beste of meest iconisch voor de Battlefield serie. Hieronder volgt onze top 5 Battlefield multiplayer modes!

  Top 5 hardst falende games - Slechte releases

  Steeds meer mensen krijgen toegang tot computers, consoles en internet. Hoewel dit voor game ontwikkelaars natuurlijk goed nieuws is en zij zodoende de kans krijgen hun afzet te vergroten, brengt het soms ook problemen met zich mee. Hieronder lees je onze top 5 hardst falende games die afgingen tijdens hun slechte releases!

  Battlefield 4 Nieuws

  PS Now games voor maart 2019 bekendgemaakt met 12 nieuwe titels

  De streamingdienst van PlayStation heeft al een indrukwekkend groot aanbod aan games, met grote titels als Red Dead Redemption. In maart 2019 zal deze bibliotheek worden aangevuld met 12 nieuwe PS Now games van de PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation 2.

  Battlefield 4 DLC gratis te downloaden voor consoles

  De release van het nieuwe Battlefield 1 komt steeds dichterbij en EA heeft daarom nu alle Battlefield 4 DLC gratis beschikbaar gesteld. De vijf DLC-pakketen zijn gratis te downloaden in de PlayStation Store en Xbox Games Store.

  Battlefield 4 User Interface update op PS4 en Xbox One

  Zoals eerder beloofd door DICE is de Battlefield 4 user interface update nu beschikbaar op Playstation 4 en Xbox One. De nieuwe user interface moet het makkelijker maken te wisselen tussen Battlefield 4, Battlefield Hardline en Battlefield 1.

  Nieuwe Xbox Live Deals with Gold met EA in de hoofdrol

  Een nieuwe week betekent nieuwe Xbox Live Deals with Gold. Deze week is er een hoofdrol weggelegd voor Electronic Arts die de store domineert.

  Battlefield 4 China Rising DLC gratis te downloaden

  Het Battlefield feest in aanloop naar Battlefield 1 is al een tijdje aan de gang. Vandaag is er opnieuw een cadeautje van DICE voor haar fans. Battlefield 4 China Rising DLC is namelijk gratis te verkrijgen uit de verschillende stores.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.