Top 5 grootste E3 fails!

Article
zaterdag, 11 juni 2016 om 12:39
xgn google image
Dat de E3 in de loop der jaren voor genoeg pijnlijke en gênante momenten heeft gezorgd, is bij de trouwe E3-volger waarschijnlijk allang bekend. Wij hebben daarom vijf van deze momenten opgezocht, dus bereid je voor op ontelbare facepalms tenenkrommende E3 fails. AU!
Hiervoor moeten we overigens wel YouTube bedanken. Op het videokanaal staan tegenwoordig tientallen van deze E3-filmpjes met pijnlijke E3 fails. Dus, mocht je deze vijf momenten hebben overleefd en klaar zijn voor nog meer komedie, ga dan vooral naar YouTube. We verzekeren je dat je na verloop van tijd niet meer bij komt van het lachen.

Awkward moments op de E3

Ons overzicht bevat onder meer pijnlijke momenten van Microsoft, Nintendo en Ubisoft. Inderdaad, het lijken vooral de grote jongens uit de industrie te zijn die voor de pijnlijke momenten zorgen. Van slechte presentatoren tot falende games en techniek die niet meewerkt. Het zit allemaal in onze top 5 E3 fails. Ga dus snel naar de volgende pagina en HAVE FUN!
2099

5. Battlefield 4: faler vanaf het eerste uur

Het geplaagde Battlefield 4, de game die verscheen voor de PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4, had al vanaf het begin problemen. Dat blijkt wel uit de bovenstaande video, afkomstig van de E3 van 2013. Want ja, als je een trailer wilt laten zien moet de techniek natuurlijk wel meewerken. En anders krijg je een hele pijnlijke stilte... Als je goed luistert hoor je op 38 seconden zelfs iemand 'Xbox Sucks' roepen vanuit het publiek. Een schrale troost: de trailer deed het uiteindelijk wél.
2100

4. Blijf maar vooral ontwerpen Miyamoto...

Want Shigeru Miyamoto, de befaamde ontwerper van onder meer Mario, Donkey Kong en Zelda, faalt keihard in het spelen van zijn eigen games. Dat blijkt wel uit het bovenstaande filmpje. Op de E3 van 2010 gaat hij aan de slag met de dan nieuwe Zelda (The Legend of Zelda: Skyward Sword), maar heeft hij constant ruzie met de controller. Na enige tijd beschuldigt hij zelfs iemand in het publiek ervan de boel te saboteren. Jammer, Miyamoto.
2101

3. Nintendo's pijnlijke drumsessie

We gaan even wat verder terug de tijd in, want dit moment is afkomstig van de E3 in 2008. Wederom staat Nintendo in de schijnwerpers. Een drumsolo met Wii Music zal namelijk nog nooit zo slecht uitgevoerd zijn waarschijnlijk. Om nog maar te zwijgen over het afgrijselijke geluid dat de drummer produceert. En dat nog wel op de E3... Bekijk de pijnlijke E3 fail beelden hierboven.
2102

2. Dames en heren: Peggle 2!!! (...)

Uh, tsja... Nog een pijnlijk/gênant moment van de E3 van 2013, dankzij John Vechey. De mede-oprichter van PopCap Games heeft na de aankondiging van Plants vs. Zombies: Garden Warfare nog één SPECTACULAIRE aankondiging voor ons. Met een heuse vuistsprong maakt hij Peggle 2 bekend, al snapt nog steeds niemand waarvoor dit nodig was.
2103

1. Mr. Caffeine, wat doet u nu? - E3 fails

Dat zullen veel bezoekers van de E3 van 2011 zich ongetwijfeld hebben afgevraagd bij de persconferentie van Ubisoft. Want wat deze Mr. Caffeine daar allemaal uitbrabbelde, begreep niemand. Als een soort stand-up comedian liet hij allerlei grappig bedoelde foto's zien, waar het publiek alleen niet bepaald om kon lachen. Toch maar iets anders proberen de volgende keer, Mr. Caffeine? Bekijk het pijnlijke E3 fails filmpje hierboven.
Er gaat wel eens wat mis op de E3, maar er gaat ook heel veel goed en er worden veel mooie dingen aangekondigd. Het hele overzicht vind je in ons E3 2016 overzicht.

Populair Nieuws