Battlefield 4 gratis te krijgen met Amazon Prime

News
woensdag, 02 juni 2021 om 12:00
battlefield 6 headerf1622210501
Amazon heeft ook te horen gekregen dat Battlefield 6 onderweg is en dus biedt de techgigant Battlefield 4 gratis aan met Amazon Prime. Het gaat om de PC-versie van de game die je kan claimen via Twitch.
Goed nieuws als je een goede PC hebt en ook een Amazon Prime abonnement hebt, want je kan dan nu Battlefield 4 gratis krijgen. Het enige wat je voor de game hoeft te doen is even met je Amazon Prime account inloggen op Twitch zodat je ook toegang hebt tot Twitch Prime, waarmee je dan weer de game kan claimen. Battlefield 4 wordt nog steeds gezien als een van de beste Battlefield-games en dus is het zeker de moeite om de game op te pikken.
Via Twitch Prime geeft Amazon wel vaker games weg, maar dan gaat het toch vaak om wat indies of minder grote titels. Voor de echt grote titels hebben ze vaak andere voordelen. Zo krijg je voor Destiny 2 iedere maand een nieuwe Exotic en krijg je voor FIFA 21 regelmatig een pakketje met spelers. Dat Amazon Battlefield 4 gratis weggeeft via Amazon Prime is dus best wel bijzonder. Pas wel op, want het gaat hier om de PC-versie van de game, dus je moet wel Origin van EA hebben en een degelijke PC, want de game vereist nog wel wat kracht.

Battlefield 4 gratis vanwege Battlefield 6?

Gisteren kregen we natuurlijk al te weten dat de Battlefield 6 onthulling om de hoek staat. Het is dan ook niet heel gek dat EA waarschijnlijk een belletje naar het kantoor van Amazon heeft gedaan om te zorgen dat Battlefield 4 gratis te krijgen is via Amazon Prime om nog meer hype op te bouwen voor de next-gen titel. Aangezien het erop lijkt dat Battlefield 6 weer een moderne setting gaat krijgen, is het ook logisch dat de laatste moderne Battlefield gratis wordt aangeboden.
Op ons eigen Twitch-kanaal spelen we ook nog wel eens Battlefield, dus als je toch op Twitch bent, klik dan op de volgknop en het belletje om te zien wanneer wij live gaan!