Reageer en Win - DC's Legends of Tomorrow seizoen 2 op Blu-ray + winnaar kwartaalprijs

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij twee exemplaren van DC's Legends of Tomorrow seizoen 2 voor op Blu-ray! Ook voegen wij een derde exemplaar toe aan onze kwartaalprijs!

  Vorige week konden jullie kans maken op de Limited editie van Life is Strange: Before The Storm voor de Xbox One of Playstation 4. We hebben deze Reageer en Win ook de winnaar van onze kwartaalprijs bekend gemaakt, deze doos zat gevult met:

  Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar Rox vd Helm via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - DC's Legends of Tomorrow seizoen 2 op Blu-ray

  In samenwerking met Warner Brothers kunnen jullie deze week 2 keer kans maken op het 2e seizoen van DC's Legends of Tomorrow op Blu-ray. Het derde exemplaar is voor de nieuwe kwartaalprijs.

  Deze prijs kun je winnen door een kwartaal flink reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over DC's Legends of Tomorrow seizoen 2 op Blu-ray

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.