Vampyr

 • Vampyr (Xbox One)
 • Releasedatum: november 2017
 • PS4, Xbox One, PC

Vampyr

In deze vampieren-RPG speel je Jonathon E. Reid, een legerchirurg die na de Eerste Wereldoorlog terugkeert naar Londen en daar het slachtoffer van vampirisme wordt. Als vampier moet je erachter zien te komen wat er voor gezorgd heeft dat je gemuteerd bent geraakt, maar probeer je ook te kijken hoe je jouw nieuw verkregen krachten kunt inzetten.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie, Role-playing
Releasedatum
november 2017
Publisher
Focus Home Interactive
Developer
Dontnod
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • 10 gamescom 2017 games waar we meer van willen zien!

  Europa's eigen E3 staat weer voor de deur om ook hier stevig huis te houden met de nieuwste ontwikkelingen omtrent games en tech. Naar alle waarschijnlijkheid zijn de grootste verrassingen van dit jaar op gamevlak al uit te doeken gedaan, maar informatie over gameplay en features is zonder twijfel welkom. Met name deze 10 gamescom 2017 games weet de spanning goed op te bouwen.

  15 augustus 2017 Jimmy Kemkes 8 reacties
 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  11 augustus 2017 Stefan Stuursma 4 reacties
 • Vampyr gameplay met meerdere features toegelicht [Gezien op E3 2017]

  De Franse studio Dontnod is niet alleen bekend van het magistrale Life is Strange. Naast gevoelige verhalen vertellen kent de ontwikkelaar ook een heel duistere kant. Door de straten hoor je gefluister dat de ontwikkelaar hordes aan vampieren los laat dit jaar. Zijn wij opgewassen tussen de Vampyr gameplay?

  25 juni 2017 Jimmy Kemkes
 • Vampyr release aangekondigd voor november 2017

  De vampiersgame Vampyr heeft een releaseperiode gekregen. De Vampyr release zal in november van dit jaar plaatsvinden.

  9 juni 2017 Tom Boshouwers
 • World IP Day is vandaag! Dit zijn 10 IP's om de in gaten te houden

  Vandaag is het World IP Day! En om deze vreugdevolle gelegenheid te vieren leek het ons een uitgewezen kans om te kijken welke games met nieuwe IP er aan zitten te komen. Dit zijn de 10 IP's om in de gaten te houden!

  26 april 2017 Giel Veenstra