Welke mythische wezens zou je in het echt willen zien? [poll]

Article
donderdag, 29 maart 2018 om 17:55
welke mythische wezens zou je wel eens in het echt willen zien poll 129024 2
Deze week hebben we weer een hele leuke vraag voor jullie, namelijk: welke mythische wezens zou je wel eens in het echt willen zien? Je komt ze in elk digitaal wereldje wel tegen, van de game tot filmwereld. Vooral menig fantasy liefhebber zal wel even moeite hebben met het uitbrengen van zijn stem.
Iedereen heeft wel eens zo'n moment dat je de held wil zijn jouw eigen fantasy verhaal. Dat jij à la Aragorn in het The Lord of the Rings universum het met orks overgoten Minas Tirith weet te bevrijden. Helaas kunnen we van zo'n wereld vol gekke wezens alleen nog maar dromen.

Mythische wezens in het echt

Wellicht dat je liever niet de held wil zijn in je eigen verhaal, maar gewoon voor wetenschappelijke doeleinden zo'n wezen in het echt tegen wil komen. Wat je er ook mee wil, het zou toch vet zijn als we ineens zo'n wezen in levende lijve tegen het lijf lopen?
Het liefst wel in een beschermde omgeving natuurlijk, want als jij een zombie tegenkomt dan is de kans aanwezig dat het wezen jou als avondeten neemt. Dus, neem alle aspecten van bovennatuurlijke krachten in je op en breng hieronder je stem uit!
Benieuwd naar de uitslag van de poll van vorige week? Daarin hebben jullie gestemd op je favoriete Fortnite wapens!

Populair Nieuws