Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  Electronic Arts

  Ook dit jaar pakt EA weer groots uit op gamescom. De uitgever heeft de hele line-up voor dit najaar naar Duitsland gebracht en alle grote titels zijn speelbaar voor al het publiek dat Keulen onveilig maakt. Electronic Arts is aanwezig met de volgende games:

  Nintendo

  Ook Nintendo is van de partij met een flinke lijst aan games. Het bedrijf ondersteunt zowel de Nintendo Switch als de 3DS nog volop en dat is terug te zien in de lijst met titels van de uitgever die in Keulen aanwezig zijn:

  Ubisoft

  Het van oorsprong Franse Ubisoft is al jaren een grote naam binnen de game-industrie. Het zou dan ook gek zijn als de uitgever niet aanwezig zou zijn op gamescom. Gelukkig is dat niet het geval en kan er in Keulen weer flink gestoeid worden met de vele games die het bedrijf binnenkort uit wil brengen. Deze games kun je van Ubisoft verwachten:

  Activision-Blizzard

  Gamescom is natuurlijk niet compleet zonder een van de grootste uitgevers die deze planeet rijk is: Activision-Blizzard. De uitgever komt dit najaar met een aantal gigantisch grote titels en die mogen niet ontbreken op het grootste game-event van het jaar. Bovendien zijn er een flink aantal games die reeds uitgekomen zijn te spelen, vooral aan de Blizzard kant. Dit is wat je van Activision-Blizzard tegenkomt op gamescom:

  Microsoft

  Microsoft heeft een druk najaar voor de boeg. Dit omdat natuurlijk de Xbox One X op de markt zal worden gebracht. Het bedrijf showt de console daarom uitgebreid in Keulen. Maar er zijn ook games aanwezig van de uitgever. Onderstaand de titels die eind deze maand te bewonderen zullen zijn:

  Bandai Namco

  Op het gebied van Japanse games is Bandai Namco hofleverancier voor gamescom dit jaar. Zo komt Naruto om de hoek kijken en is ook Dragon Ball van de partij. Daarnaast is er nog een aantal andere titels waar menig gamer naar uitkijkt. Zo is Bandai Namco aanwezig met:

  Warner Bros

  Uitgever Warner Bros heeft tijdens gamescom 2017 een aantal grote titels die het bedrijf graag tentoonstelt. Tot dusver zijn de volgende titels bevestigd als zijnde aanwezig op de beurs:

  Bethesda

  OP de E3 van dit jaar pakte Bethesda groots uit met een aantal nieuwe aankondigingen van games die nog dit najaar op de markt verschijnen. Daarmee is gamescom de uitgelezen kans om met de diverse titels aan de slag te gaan alvorens deze in de winkelrekken liggen. Bethesda showt tijdens gamescom de volgende games:

  Square Enix

  Een andere uitgever in de lijst is vooral bekend van de vele Final Fantasy games die in de afgelopen tientallen jaren zijn uitgebracht. Die franchise is samen met een heleboel andere titels aanwezig op gamescom 2017. De bevestigde games voor de beurs in Keulen zijn:

  Focus Home Interactive

  Focus Home heeft dit jaar al met diverse games uitgepakt, maar dat weerhoudt de uitgever er niet van om ook op gamescom weer te knallen met diverse titels. Met nieuwe games alsmede uitbreidingen voor bestaande titels hoef je je als gamer niet te vervelen. Focus Home Interactive toont op gamescom het volgende:

  Wargaming

  Wargaming is altijd al een grote speler geweest op gamescom en ook dit jaar laat het bedrijf van zich horen. Met een grote stand laat Wargaming weer duizenden fans genieten van de games die het bedrijf nog volop ondersteunt. Fans van tanks kunnen hun hart in ieder geval ophalen, want de volgende games zijn aanwezig:

  Maar er zijn natuurlijk nog veel meer partijen die al hun paradepaardjes willen tonen aan het grote publiek. Onderstaand is een lijst met uitgevers die ook zeker niet vergeten mogen worden, want er zitten een aantal prachtige titels tussen:

  Capcom

  SEGA

  Konami

  Kalypso Media

  Railway Empire

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.