ARMS

 • ARMS (Switch)
 • Releasedatum: 16 juni 2017
 • Switch

ARMS

ARMS is een fighting game waarbij de Joy Con controllers van de Nintendo Switch kunnen worden gebruikt om in de game mee te vechten. Je strijdt tegen de computer of tegen iemand met verschillende personages, die ieder over andere aanvallen beschikken.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 12
Genre
Vechten
Releasedatum
16 juni 2017
Publisher
Nintendo
Developer
Nintendo
Platformen
Switch

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Arms update voegt nieuw karakter Max Brass toe aan fighters

  Een Arms update kwam gisteren uit voor de Nintendo Switch en daarmee was het direct de eerste grote update voor Arms. Met de update voegt Nintendo onder andere een nieuw karakter toe. Zijn naam is Max Brass.

  12 juli 2017 Rutger Meier
 • Nieuwe ARMS trailer laat eerste DLC karakter in actie zien

  Een nieuwe ARMS trailer is vandaag uitgebracht door Nintendo. Hierin is Max Brass te zien, de nieuwe superheld die via DLC binnenkort te verkrijgen zal zijn. Spelers hoeven hier niet voor te betalen, Brass zal gratis te downloaden zijn.

  3 juli 2017 Rutger Meier
 • Top 5 beste Switch games volgens jullie

  In onze poll vroegen wij welke Nintendo Switch game jij het meeste speelt. We zetten nu de uitslag op een rijtje. Dit zijn de 5 beste Switch games volgens jullie!

  29 juni 2017 Jordy Gomes
 • Arms 1.1 update voegt toeschouwer modus en LAN ondersteuning toe

  Arms is pas geleden op 16 juni uitgekomen en er is nu al een grote update voor de game uitgebracht. De Arms 1.1 update voegt de toeschouwer modus en LAN ondersteuning toe.

  28 juni 2017 Tristan Bogaers
 • ARMS Review - Een sterke multiplayer fighter

  Met games als Punch-Out en Super Smash Bros op haar CV heeft Nintendo genoeg ervaring met vechtgames. Die ervaring is in een nieuw product gegoten, genaamd ARMS. In deze ARMS review kijken we of deze fighter het niveau van de voorgaande vechtgames weet te bereiken.

  16 juni 2017 Tom Boshouwers