Gamescom 2017 Foto's - Voorbereiding op de chaos

Article
maandag, 21 augustus 2017 om 21:13
xgn google image
Gamescom 2017 moet officieel nog beginnen, maar dat betekent niet dat het er rustig aan toe gaat in Keulen. Overal in de stad zijn de posters van de nieuwste games te zien. Bekijk wat XGN.nl als eerste aantrof tijdens de reis naar Keulen in deze Gamescom 2017 Foto's special!
In en rond de Koelnmesse is iedereen al druk in de weer om de laatste puntjes op de i te zetten en om zich goed klaar te stomen voor het evenement dat de komende dagen gaat plaatsvinden. Hier en daar lopen een aantal journalisten verward rond op zoek naar de plek om perskaarten op te halen, weer ergens anders zijn mensen al bezig met het opzetten van hun camera's.

Gamescom 2017 foto's - Dag 0

Hoe het er allemaal precies aan toe ging op de dag voor het allemaal begint, kan je zien in de kleine selectie gamescom 2017 foto's die wij alvast voor jullie gemaakt hebben. Zo zie je onder anderen hoe de Koelnmesse maar ook de rest van de stad versierd is met verscheidene advertenties van allerlei games, waaronder het nieuwe Uncharted The Lost Legacy en Middle Earth Shadow of War. Maar ook zie je hoe Tony stiekem alvast een foto van de beurs probeert te maken. Helaas is dat niet gelukt.
Natuurlijk zegt een foto meer dan duizend woorden dus laten we je zelf maar uitvinden wat er allemaal op te foto's te zien is.