Call Of Cthulhu

Call Of Cthulhu

Call of Cthulhu volgt het verhaal van Edward Pierce, een oorlogsveteraan en prive detective in de jaren '20 van de vorige eeuw. De game speelt zich af in Boston op een eiland genaamd Darwater Island waar Edward Pierce de tragische en mysterieuze dood van Sarah Wawkins en haar familie ondezoekt.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

Genre
Avontuur, Stealth, Survival Horror, Role-playing
Releasedatum
2017
Publisher
Focus Home Interactive
Developer
Focus Home Interactive
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

E3 2017 Trailer

E3 Trailer

Belangrijke updates

 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  11 augustus 2017 Stefan Stuursma 5 reacties
 • Nieuwe Call of Cthulhu trailer getoond op E3

  De nieuwe detective game van Cyanide Studio’s is Call of Cthulhu. In de Call of Cthulhu trailer gaat het om Edward Pierce die als detective op Darkwater Island te werk gaat.

  16 juni 2017 Tristan Bogaers
 • Call of Cthulhu features - De details achter de game

  In Call of Cthulhu ga je als privé-detective op onderzoek uit om te achterhalen wat er precies is gebeurd met de familie Hawkins. Naast het onderzoeken onderneem je natuurlijk genoeg op het grimmige Darkwater Island. In deze special bespreken we de Call of Cthulhu features die je in de game kunt verwachten eind dit jaar.

  12 februari 2017 Stefan Stuursma
 • Call of Cthulhu Preview - Onderzoek op Darkwater Island

  Call of Cthulhu combineert onderzoeken met het paranormale, en stuurt je als speler naar een duister eiland. Tijdens het Focus Home event in Parijs werd een gameplay demonstratie gegeven voor de aanwezige pers. De Call of Cthulhu preview vertelt meer over dit mysterieuze avontuur.

  12 februari 2017 Stefan Stuursma
 • Nieuwe Call of Cthulhu video toont duivelse beelden

  Er is een nieuwe Call of Cthulhu video verschenen. Het ziet ernaar uit dat prive detective Edward Pierce geen beste tijd aan het beleven is op Darkwater Island.

  19 januari 2017 Dirk van der Meer 2 reacties