Marvel vs Capcom: Infinite

 • Marvel vs Capcom: Infinite (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 19 september 2017
 • PS4, Xbox One, PC

Marvel vs Capcom: Infinite

Marvel vs Capcom: Infinite is het nieuwe deel uit de Marvel vs Capcom reeks zal in 2017 beschikbaar komen. Het spel zal over verschillende modi beschikken, waaronder 2-tegen-2 gevechten. Daarnaast heeft de game een storymode die jou in het midden zet van alle actie.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 12
Genre
Vechten
Releasedatum
19 september 2017
Franchise
Marvel vs Capcom
Publisher
Capcom
Developer
Capcom
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

Cinematic Trailer

E3 2017 Gameplay Trailer

Belangrijke updates

 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  11 augustus 2017 Stefan Stuursma 4 reacties
 • De Marvel vs Capcom Infinite gameplay besproken [Gespeeld op E3 2017]

  Chun-Li die samen met Captain Marvel vecht. Dante die het samen met Iron Man tegen vijanden opneemt. Deze aparte combinaties zijn aan de orde van de dag in de Marvel vs Capcom games. Op de E3 gingen we aan de slag met het nieuwste deel. Lees hier wat je moet weten over de Marvel vs Capcom Infinite gameplay!

  23 juni 2017 Laura de Fluiter
 • Marvel vs Capcom Infinite roster mogelijk gelekt

  Mogelijk is het complete Marvel vs Capcom Infinite roster eerder vandaag op internet verschenen. De lijst werd gelekt op het NeoGAF forum.

  31 mei 2017 Tom Boshouwers 2 reacties
 • Marvel vs Capcom Infinite roster Capcom helden - Deze willen wij!

  Marvel vs Capcom Infinite komt steeds dichterbij. De vechtgame zal 19 september uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Aan het Marvel vs Capcom Infinite roster ontbreekt nog het een en ander. Wij zochten de tofste Capcom helden uit, die wij terug willen zien tussen de Marvel vs Capcom Infinite roster Capcom helden.

  8 mei 2017 Tom Boshouwers
 • Marvel vs Capcom Infinite roster Marvel helden - Deze willen wij!

  De vechtgame Marvel vs Capcom Infinite zal 19 september uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Het Marvel vs Capcom Infinite roster is alleen nog verre van compleet. Hier blikken wij vooruit op de Marvel vs Capcom Infinite roster Marvel karakters. Deze vijf willen wij graag zien!

  6 mei 2017 Tom Boshouwers