Project CARS 2

 • Project CARS 2 (PC)
 • Releasedatum: 22 september 2017
 • PS4, Xbox One, PC

Project CARS 2

Het vervolg is gepland PlayStation 4, Xbox One, PC en Steam OS. Project CARS 2 zal beschikken over nieuwe omstandigheden, zoals dirt, gravel, modder en sneeuw. Er zullen ook acht verschillende disciplines aan het spel worden toegevoegd, waaronder tot nu toe bekend: Rallycross, Hillclimbs, en Touge. Ook zal er een co-op optie worden toegevoegd die beschikt over modes als Teammate Driver, Spotter, Driver Swap en Co-Pilot. Het volledig spel zal meer dan 200 banen bevatten verdeeld over 50 locaties en meer dan 200 voertuigen verdeeld over 40 verschillende klassen.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 3
Genre
Racing, Simulatie racer, Simulatie
Releasedatum
22 september 2017
Franchise
Project CARS
Publisher
Bandai Namco Games
Developer
Slightly Mad Studios
Platformen
PS4, Xbox One, PC
Lokale co-op
Niet beschikbaar
Online co-op
8 spelers
Splitscreen online
8 spelers
LAN / system link
Niet bekend
Co-op campaign
Niet bekend
Speciale co-op modus
Niet bekend
Drop in / drop out
Niet bekend

XGN

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Naar deze gamescom 2017 games kijken jullie het meeste uit!

  Volgende week staat Keulen dankzij gamescom even helemaal in het teken van de nieuwste games. Er zullen enorm veel toffe titels aanwezig zijn, daarom vroegen wij jullie afgelopen week naar welke gamescom 2017 games jullie het meest uitkijken. Jullie stemmen zijn geteld en de resultaten zijn te vinden in deze special!

  17 augustus 2017 Laura de Fluiter 4 reacties
 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  11 augustus 2017 Stefan Stuursma 5 reacties
 • Deze 5 race games 2017 komen er nog aan!

  2017 is een mooi jaar voor mensen die benzine door hun aderen hebben stromen, in plaats van bloed. Liefhebbers van race games hebben nog genoeg titels om naar uit te kijken. Deze behandelen we vandaag. Deze race games 2017 komen er nog aan!

  9 augustus 2017 Mari Stas 7 reacties
 • 3 Toffe Project CARS 2 gameplay elementen uitgelicht!

  In september kan iedere fan van simulatie racers zijn hart ophalen met Project CARS 2. De game belooft verder te bouwen op de basis van het vorige deel en natuurlijk een hoop nieuwe dingen toe te voegen. Maar welke Project CARS 2 gameplay maakt die game nou zo sterk? Je leest het in deze special.

  2 augustus 2017 Stefan Stuursma
 • Project CARS 2 Hands-on - Rondracen op het virtuele Spa

  Over een dikke maand komt het vervolg op Project CARS uit en de sequel belooft een hoop verbeteringen naar de fans te brengen. Zo vlak voor de release gaf uitgever Bandai Namco de gelegenheid om de game nog eens aan de tand te voelen. Die bevindingen lees je terug in de Project CARS 2 hands-on

  2 augustus 2017 Stefan Stuursma