Splatoon 2

 • Splatoon 2 (Switch)
 • Releasedatum: 21 juli 2017
 • Switch

Splatoon 2

Het succes van de eerste Splatoon gaat verder naar de Nintendo Switch! Splatoon 2 voegt nieuwe personages, maps en wapens toe aan de kinderlijke shooter.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 7
Genre
Shooter, Third-person shooter
Releasedatum
21 juli 2017
Franchise
Splatoon
Publisher
Nintendo
Developer
Nintendo
Platformen
Switch

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • XGN Maandoverzicht juli 2017

  Juli, de maand na de E3, was niet de beste maand op het gebied van gamereleases. Natuurlijk had je Splatoon 2 maar daarnaast kwamen er geen grote nieuwe titels beschikbaar. Op filmgebied kwam de nieuwe Spider-Man hoog binnen op de hitlijsten. Mocht je wat gemist hebben, lees dan ons XGN Maandoverzicht juli 2017.

  1 augustus 2017 Rutger Meier
 • Splatoon 2 release doet het weer minder dan Crash trilogie in Verenigd Koninkrijk

  De Splatoon 2 release is net als vorige week wederom op verkoopcijfers verslagen door Crash Bandicoot N Sane Trilogy. Het gaat hierbij om cijfers van fysieke games in het Verenigd Koninkrijk en de digitale verkopen zijn niet meegerekend. Splatoon 2 kwam op 21 juli uit voor de Nintendo Switch.

  31 juli 2017 Rutger Meier
 • Splatoon 2 amiibo gear - Zo unlock je alle gear

  De Splatoon 2 amiibo gear is beschikbaar gekomen voor de fans. Sinds de release van Splatoon 2 drie dagen geleden is de gear te verkrijgen. We hebben voor jou de antwoorden op de vragen wat het is en wat je ermee kunt doen.

  25 juli 2017 Rutger Meier
 • Switch Splatoon 2 kreeg gisteren al een nieuw wapen toegevoegd

  De Switch Splatoon 2 game kreeg gisteren al een nieuw wapen toegevoegd. Het gaat hierbij om de Inkbrush en is inmiddels beschikbaar gekomen. Splatoon 2 kwam drie dagen geleden uit op de Nintendo Switch.

  24 juli 2017 Rutger Meier
 • Splatoon 2 release komt binnen op tweede plaats in verkooplijst

  De Splatoon 2 release verkoopt relatief goed in het Verenigd Koninkrijk. De game komt na drie dagen uit te zijn binnen op de tweede plaats op de lijst van meest verkochte games. Crash Bandicoot N Sane Trilogy staat voor de derde week achter elkaar op de eerste plaats.

  24 juli 2017 Rutger Meier