Metal Gear Survive

 • Metal Gear Survive (PC)
 • Releasedatum: Q1 2018
 • PS4, Xbox One, PC

Metal Gear Survive

Metal Gear Survive is een toevoeging aan de Metal Gear Solid V game. Het biedt een volledig nieuwe co-op ervaring met unieke gameplay in een Metal Gear sausje.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

Genre
Actie, Avontuur, Stealth
Releasedatum
Q1 2018
Publisher
Konami
Developer
Konami
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

Official Trailer

Belangrijke updates

 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  11 augustus 2017 Stefan Stuursma 4 reacties
 • Metal Gear Survive gameplay elementen uitgelicht [Gespeeld op E3 2017]

  Metal Gear is terug! Maar misschien niet helemaal in de vorm waarvan je het verwacht. Geen Big Boss a.k.a Solid Snake die stilletjes rondsluipt om de vijand een loer te draaien. In plaats daarvan krijg je een vuurgevecht van jewelste. Wat dit allemaal te betekenen heeft, lees je in de uitleg van de Metal Gear Survive gameplay.

  23 juni 2017 Jimmy Kemkes
 • Metal Gear Survive release uitgesteld

  De Metal Gear Survive release is uitgesteld. Dit werd vandaag bekendgemaakt. De spinoff van de Metal Gear Solid franchise verschijnt ergens in 2018.

  14 juni 2017 Jordy Gomes
 • Hideo Kojima niet enthousiast over Metal Gear Survive

  Tijdens de Tokyo Game Show zijn er uitgebreide beelden getoond van Metal Gear Survive. Hideo Kojima, geestelijk vader van de game, was niet te spreken over de horror survival game.

  19 september 2016 Philly Wagenaar
 • Metal Gear Survive live te zien op Tokyo Game Show

  Tijdens de persconferentie van Konami op de Tokyo Game Show zal Metal Gear Survive getoond worden aan het publiek en zal live te volgen zijn via YouTube

  14 september 2016 Philly Wagenaar