The Crew 2

The Crew 2

The Crew 2 is het vervolg op de in 2014 verschenen racegame The Crew. Deze serie bevat grote open werelden waarin je vrij kunt rondrijden.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

Genre
Racing
Releasedatum
Q1 2018
Franchise
The Crew
Publisher
Ubisoft
Developer
Ivory Tower , Ubisoft Reflections
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

E3 2017 Motorsports Gameplay

Cinematic Announcement Trailer

Belangrijke updates

 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  11 augustus 2017 Stefan Stuursma 4 reacties
 • Exclusieve nieuwe Ubisoft t-shirts winnen? [Reageer & Win]

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Win dit keer nieuwe Ubisoft t-shirts! En kijk snel wie de winnaar is van de Comic Con Amsterdam tickets uit de vorige aflevering in de video hierboven!

  11 augustus 2017 Matthijs Rooks 18 reacties
 • Ubisoft Gamescom 2017 line-up bekendgemaakt

  De Ubisoft Gamescom 2017 line-up is bekendgemaakt. Van 22 tot en met 26 augustus is Ubisoft aanwezig op het evenement in Keulen. Er worden activiteiten georganiseerd zoals hands-on, demo’s en meer.

  7 augustus 2017 Diantha van Petegem 2 reacties
 • The Crew 2 gameplay onder handen genomen [Gespeeld op E3 2017]

  Met The Crew waagde Ubisoft zich sinds een lange tijd weer aan het race-segment. Dit uitstapje is zo goed bevallen dat er doorgeschakeld is naar de volgende versnelling. Het volgende deel uit de franchise weet het extreme op te zoeken. Maar of de The Crew 2 gameplay in goede aarde valt, lees je in deze verdieping.

  26 juni 2017 Jimmy Kemkes
 • Ubisoft toont The Crew 2 gameplay tijdens E3

  Het Franse Ubisoft heeft tijdens haar E3 persconferentie meer informatie gegeven over de aanstaande racegame, The Crew 2. Zo kregen we de trailer van de game te zien. Maar beter nog, Ubisoft toonde dit keer ook wat The Crew 2 gameplay.

  12 juni 2017 Rick Dijs