Middle Earth: Shadow of War

 • Middle Earth: Shadow of War (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 10 oktober 2017
 • PS4, Xbox One, PC

Middle Earth: Shadow of War

Middle Earth: Shadow of War is het vervolg op Middle Earth: Shadow of Mordor. Oude bekenden uit het eerste deel komen terug, evenals het Nemesis-systeem.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie, Avontuur
Releasedatum
10 oktober 2017
Franchise
Middle Earth
Publisher
Warner Bros. Interactive Entertainment
Developer
Monolith Productions
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

Shadow of War Story Trailer

Belangrijke updates

 • Middle earth Shadow of War Terror Tribe trailer uitgebracht

  Warner Bros. Interactive Entertainment heeft een Middle Earth Shadow of War Terror Tribe trailer uitgebracht. Hierin is het kwaadaardige soort Orcs te zien. Vanaf 10 oktober 2017 is Middle-Earth: Shadow of War verkrijgbaar voor de Xbox One X, Xbox One, PC, PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro.

  15 augustus 2017 Diantha van Petegem
 • 10 gamescom 2017 games waar we meer van willen zien!

  Europa's eigen E3 staat weer voor de deur om ook hier stevig huis te houden met de nieuwste ontwikkelingen omtrent games en tech. Naar alle waarschijnlijkheid zijn de grootste verrassingen van dit jaar op gamevlak al uit te doeken gedaan, maar informatie over gameplay en features is zonder twijfel welkom. Met name deze 10 gamescom 2017 games weet de spanning goed op te bouwen.

  15 augustus 2017 Jimmy Kemkes 8 reacties
 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  11 augustus 2017 Stefan Stuursma 4 reacties
 • Middle-Earth Shadow of War loot boxes aangekondigd

  Er zijn Middle-Earth Shadow of War loot boxes aangekondigd die bij de in-game marktplaats horen. In de markt van Middle-Earth: Shadow of War kunnen spelers loot boxes, War Chests, XP boosts en bundels kopen. De bundels bevatten combinaties van alle drie de voorwerpen voor een goedkopere prijs.

  7 augustus 2017 Diantha van Petegem 3 reacties
 • Nieuwe Middle-earth Shadow of War trailer toont Shelob

  Tijdens Comic Con, dat afgelopen weekend plaats vond, zijn er niet alleen nieuwe trailers voor films en tv series langsgekomen. Ook games werden voorzien van nieuwe beelden. Zo is ook een nieuwe Middle-earth Shadow of War trailer getoond, die meer van het verhaal laat zien.

  25 juli 2017 Laura de Fluiter