Nieuwe Gamescom trailers - Deze nieuwe trailers mag je niet missen

  Deze week is Gamescom 2017 en dat belooft veel nieuwe aankondigingen voor games. Hieronder vallen trailers die uit zijn gekomen, of nog uit gaan komen, en nieuwe releases. Met deze lijst van Gamescom trailers houden we je op de hoogte van de beste trailers die uit zijn gekomen.

  Er zijn inmiddels al veel Gamescom trailers uitgekomen van grote aankomende games zoals The Crew 2, Assassin’s Creed Origins en Need for Speed Payback. Er komen nog veel meer trailer uit, dus blijf via XGN.nl op de hoogte.

  Wij vullen deze lijst aan wanneer er weer nieuwe Gamescom trailers worden uitgebracht.

  10. Shenmue III

  Na twee jaar lang niet veel gezien te hebben van de game, hebben we nu eindelijk een teaser gekregen van Shenmue III. In de teaser zijn zowel Ryo als Shenhua te zien en wordt er een beeld gevormd van het landschap. Hoewel de kwaliteit van de personages misschien niet het beste is, kunnen we tenminste iets zien van de game.

  De exacte releasedatum van Shenmue III is nog niet officieel bekend, wel zou de game uit moeten komen in 2018.

  9. Fe

  Tussen de nieuwe Gamescom trailers vinden we Fe. In de video zien we het personage die een omgeving aan het verkennen is. Door middel van liedjes te zingen komt het bos waarin het personage rondloopt langzaam tot leven. Daarnaast is te zien hoe Fe op verschillende mounts rijdt en haar vijanden verslaat. Naast de trailer die is uitgebracht, is er ook een Switch release van de game aangekondigd.

  Fe komt begin 2018 naar de PlayStation 4, Xbox One, PC en de Nintendo Switch.

  8. Anno 1800

  De Anno franchise krijgt een nieuwe deel, namelijk Anno 1800. De sandbox game zal een nieuw verhaallijn bevatten met de klassieke multiplayer optie. In de trailer die uit is gebracht krijgen we een beeld van een stad zoals je die kunt gaan bouwen. Het tijdperk waarin het spel zich afspeelt is in de 19e eeuw wanneer het industriële tijdperk begint.

  Anno 1800 zal in 2018 uitkomen voor de PC.

  7. Jurassic World Evolution

  Een van de andere Gamescom trailers is de eerste van Jurassic World Evolution. Deze biedt geen gameplay, maar wel kunnen we zien hoe enkele dinosaurussen eruit gaan zien. In de trailer breekt een Tyrannosaurus uit een verblijf en slokt vervolgens een verzorger en een andere dinosaurus op. Ook zijn er beelden te zien van de wereld, welke jij volledig in kunt richten met de bouw van je pretpark.

  Jurassic World Evolution komt in de zomer van 2018 beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  6. BioMutant

  In de trailer van BioMutant is te zien hoe het personage wordt geïntroduceerd. De wasbeer is rustig van de natuur aan het genieten wanneer een reusachtig monster hem stoort. Hij neemt het tegen hem op met zijn vlugge kung-fu bewegingen en pistolen, die het begeven. Vervolgens neemt het beestje de benen en weet hij te ontsnappen aan zijn vijand.

  BioMutant is in 2018 te verwachten voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  5. The Crew 2

  In de nieuwe trailer voor The Crew 2 zijn er nieuwe gameplay beelden van de game te zien. Spelers kunnen met behulp van Fast Fav snel van voertuig wisselen. Verder krijgen spelers de mogelijkheid om ook vlieg- en watervoertuigen te verzamelen. Mocht je niet kunnen wachten op deze game, dan kan je je nu inschrijven voor de The Crew 2 bèta.

  The Crew 2 komt op 16 maart 2018 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  4. Assassin’s Creed Origins

  Nog meer Gamescom trailers van Ubisoft. Dit keer neemt de Assassin’s Creed serie je mee naar het oude Egypte. De trailer die getoond is tijdens Gamescom 2017 is maar liefst 3 minuten lang met prachtige beelden. Hierin zien we goden die worden vereerd door Egyptische inwoners.

  Vervolgens steekt Bayek hier een stokje voor. Hij is de laatste Medjay die zijn volk moet beschermen. Door de trailer kunnen we een duidelijk beeld krijgen van elementen die voor gaan komen in het spel.

  Assassin’s Creed Origins is vanaf 27 oktober beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  3. Need for Speed Payback

  In de nieuwe Need for Speed Payback trailer zien we een straatrace die aan de gang is. Vervolgens moeten de bestuurders vluchten voor de politie die op hun hielen zit. Er blijft nog maar één auto over waarvan we de gesprekken kunnen horen. Wanneer het gedaan lijkt te zijn, herpakt de bestuurder zich en scheurt hij er tussen alle politie auto’s vandoor.

  Need for Speed Payback komt op 10 november 2017 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  2. FIFA 18

  FIFA is waarschijnlijk altijd een van de meeste bekeken Gamescom trailers. In de nieuwe FIFA 18 trailer zien we beelden van een wedstrijd met een techno beat op de achtergrond. Ook zien we hoe spelers bewegen en verdedigen. Enkele spelers scoren een doelpunt en voeren vervolgens een overwinningsdansje uit en we zien veel verschillende shots van de spelers en het stadium.

  FIFA 18 is vanaf 29 september verkrijgbaar komen voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

  1. Star Wars Battlefront 2

  In de nieuwe Star Wars Battlefront 2 trailer die beschikbaar is gekomen, zien we gameplay van de Starfighter Assault. De beelden tonen intense gameplay beelden in de ruimte met verschillende locaties. Met de snelle actie in de ruimte is dit een van de beste Gamescom trailers van dit jaar.

  Momenteel is Star Wars Battlefront 2 te pre-orderen, hierbij krijgt je drie dagen eerder toegang tot de game. Star Wars Battlefront 2 is vanaf 17 november beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Niets missen van Gamescom 2017? Bezoek dan onze speciale gamescom-pagina.

  Fe.

  Verkijgbaar vanaf 16 february 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.