Sonic Forces

Sonic Forces

Project Sonic 2017 zal net als in Sonic Generations bestaan uit twee verschillende vormen van de snelheidsduivel. De game wordt een platformer en zal nieuwe personages bevatten.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

Genre
Platformer
Releasedatum
Q4 2017
Franchise
Sonic Serie
Publisher
SEGA
Developer
Sonic Team
Platformen
Switch, PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

Official Game Trailer

Sonic Forces: Custom Hero Trailer

Belangrijke updates

 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  11 augustus 2017 Stefan Stuursma 4 reacties
 • Sonic Forces features om in de gaten te houden [Gespeeld op E3 2017]

  De favoriete blauwe egel krijgt die najaar niet één maar zelfs twee nieuwe titels op zijn naam. Deze kilometervreter gaat in zijn nieuwe 3D-avontuur pure snelheid tegemoet om Eggman en kornuiten een koekje van eigen deeg te geven. Maar hoe dit in zijn werking gaat, wordt uitgelegd in de Sonic Forces features.

  28 juni 2017 Jimmy Kemkes
 • Sonic Forces trailer toont nieuwe feature

  SEGA heeft vandaag een nieuwe Sonic Forces trailer uitgebracht. In de trailer is een nieuwe feature te zien waarmee je je personage kunt aanpassen.

  17 mei 2017 Jeroen Kerkum 2 reacties
 • Geannuleerde Sonic skateboardgame duikt op

  Er zijn beelden van een Sonic skateboardgame opgedoken. De beelden werden op Youtube gezet. Ontwikkelaar Vision Scape werkte aan de game.

  9 mei 2017 Mari Stas 2 reacties
 • Sonic Forces trailer toont klassieke gameplay

  De nieuwe Sonic Forces trailer toont klassieke gameplay. SEGA postte de video op haar kanaal. Het is de eerste gameplay die de klassieke gameplay in de game laat zien.

  26 april 2017 Mari Stas