Battlefield 1

 • Battlefield 1 (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 21 oktober 2016
 • PS4, Xbox One, PC

Battlefield 1

Battlefield 1 is het nieuwste deel in de populaire FPS-serie van ontwikkelaar DICE. De game gaat verder terug in de tijd dan we gewend zijn. Na delen in de hedendaagse tijd en de Tweede Wereldoorlog, doen we nu de Eerste Wereldoorlog aan. Deze nieuwe setting brengt weer chaotische slagvelden, zoals we van de Battlefield serie gewend zijn. Naast een singleplayer bevat Battlefield 1 uiteraard ook een uitgebreide multiplayer met tot 64 spelers.

8 Volgers

12 In collectie

8 In wenslijst

Genre
Shooter
Releasedatum
21 oktober 2016
Franchise
Battlefield
Publisher
Electronic Arts
Developer
DICE
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

In the Name of the Tsar Official Teaser Trailer

Gamescom Gameplay Trailer

Gameplay Trailer

Official Reveal Trailer

Belangrijke updates

 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  11 augustus 2017 Stefan Stuursma 4 reacties
 • Battlefield 1 gratis beschikbaar in EA en Origin Vault

  In de EA en Origin Vault is Battlefield 1 gratis beschikbaar. Recent werd al aangekondigd dat de games Titanfall 2 en Battlefield 1 naar de Vault zouden komen.

  10 augustus 2017 Diantha van Petegem
 • Battlefield 1 Revolution Edition gelekt door Amazon Frankrijk

  De Battlefield 1 Revolution Edition is vandaag naar buiten gelekt door Amazon Frankrijk. Op de website stond vandaag voor een bepaalde tijd de speciale editie van de shooter aangeboden. Ook was er een beschrijving aan de advertentie toegevoegd.

  31 juli 2017 Rutger Meier
 • 'Nieuwe Battlefield game komt in 2018 beschikbaar'

  De nieuwe Battlefield game zal naar verwachting in 2018 uitkomen. Dat blijkt uit mededelingen van Andrew Wilson, de CEO van Electronic Arts. Hij deelde mee dat EA momenteel werkt aan een nieuwe in de Battlefield-serie.

  31 juli 2017 Rutger Meier 8 reacties
 • Battlefield 1 DLC In the Name of the Tsar wapens uitgelekt

  De Battlefield 1 DLC In the Name of the Tsar komt in september uit en langzaam begint de informatie daarover naar buiten te druppelen. Vandaag werd bekend welke nieuwe wapens we kunnen verwachten. De DLC brengt de gamer naar het oostelijke front tijdens de Eerste Wereldoorlog.

  24 juli 2017 Rutger Meier