Super Mario Odyssey

 • Super Mario Odyssey (Switch)
 • Releasedatum: 27 oktober 2017
 • Switch

Super Mario Odyssey

In Super Mario Odyssey gaat Mario op bezoek in de echte wereld. Hierbij wordt hij ondersteund met een nieuw item: een pet met ogen.

1 Volgers

0 In collectie

2 In wenslijst

Genre
Platformer
Releasedatum
27 oktober 2017
Franchise
Mario
Publisher
Nintendo
Developer
Nintendo
Platformen
Switch

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

Co-Op Demonstration - Nintendo E3 2017

Game Trailer

Belangrijke updates

 • 10 gamescom 2017 games waar we meer van willen zien!

  Europa's eigen E3 staat weer voor de deur om ook hier stevig huis te houden met de nieuwste ontwikkelingen omtrent games en tech. Naar alle waarschijnlijkheid zijn de grootste verrassingen van dit jaar op gamevlak al uit te doeken gedaan, maar informatie over gameplay en features is zonder twijfel welkom. Met name deze 10 gamescom 2017 games weet de spanning goed op te bouwen.

  15 augustus 2017 Jimmy Kemkes 8 reacties
 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  11 augustus 2017 Stefan Stuursma 4 reacties
 • Mexicaanse sombrero verwijderd van de Super Mario Odyssey boxart

  Mario draagt niet langer een sombrero op de boxart van Super Mario Odyssey. Op een veranderde cover is dit plaatje volledig vervangen. Bekijk hier de nieuwe Super Mario Odyssey boxart.

  2 augustus 2017 Kevin de Bruin 3 reacties
 • 10 toffe Nintendo Switch games - Deze komen er nog aan!

  De Nintendo Switch is hot en steeds meer games vinden hun weg naar de nieuwe console. Maar welke spellen zijn het waard om in de gaten te houden? Wij hebben tien toffe Nintendo Switch games voor je op een rijtje gezet.

  26 juli 2017 Rutger Meier
 • 'Super Mario Odyssey release niet geschikt voor kinderen onder de 15'

  De Super Mario Odyssey release is niet geschikt voor kinderen die niet ouder dan vijftien jaar zijn. Althans, dat meent de Australian Classifciation Board. De ACB is het orgaan dat games classificeert op leeftijden.

  12 juli 2017 Rutger Meier 7 reacties