Deze wereldberoemde films kun je nu op Videoland kijken!

Article
vrijdag, 16 april 2021 om 10:30
videolandf1665554834
Videoland breidt het aanbod steeds verder uit sinds de dienst enorm populair geworden is in Nederland. Zo staan er op Videoland een aantal wereldberoemde films die je nu kan bekijken. In dit artikel vind je de 10 grootste films die nu op Videoland staan!

1. La La Land

La La Land, waar Ryan Gosling en Emma Stone de hoofdrol in spelen, heeft meerdere Oscars gewonnen en staat nu op Videoland. Het is een musicalfilm en gaat over Mia en Sebastian. Beiden hebben hun eigen dromen. Mia’s droom is om een wereldberoemde actrice te worden en Sebastian wil een eigen Jazzclub oprichten. Het duo ontmoet op een dag elkaar en stimuleren elkaar om hun eigen dromen te volbrengen. Toch drijft dit het liefdeskoppel geleidelijk uit elkaar.

2. The Hunger Games

Eén van de populairste trilogieen van het afgelopen decennium is de Hunger Games trilogie. Hier kun je Jennifer Lawrence in haar baanbrekende rol als Katniss Everdeen zien verschijnen in de jaarlijkse Hongerspelen, waar 24 kandidaten van de twaalf districten tegen elkaar moeten strijden, totdat één persoon overblijft. Zij strijdt samen met Peeta Mellark in deze dodelijke competitie, waar zij een hechte band met elkaar vormen. Toch is dit voor het spel niet altijd even handig.
De gehele Hunger Games trilogie staat nu op Videoland. Als je het nog nooit gezien hebt of gewoon zin hebt om de films opnieuw te kijken, is nu je kans!

3. Bridget Jones Diary

Bridget Jones Diary, het eerste en ook de twee daaropvolgende delen, staan allemaal nu op Videoland. Bridget Jones Diary is een romantische komedie film en gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1996. Het gaat over Bridget Jones, een 32-jarige Engelse vrouw die schrijft in haar dagboek over de dingen die ze graag wil zien in het leven. Op een dag verandert haar single leven wanneer twee mannen affectie tonen naar haar. Sterren zoals Renee Zellweger, Colin Firth en Hugh Grant spelen in deze film.

4. The Purge

The Purge is het eerste deel uit de Purge-reeks en is een Amerikaanse horrorfilm. Het is in 2013 uitgekomen, maar speelt zich af negen jaar in de toekomst, in 2022. In de Verenigde Staten is er een oplossing gevonden om criminaliteit te stoppen. Op één dag in het jaar is het voor iedereen toegestaan allerlei misdaden te plegen die zij willen. Winkels beroven, mensen vermoorden. Alles kan van zeven uur 's avonds tot zeven uur s’ ochtends.
8 schokkende feiten over the purge 134642

5. The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street, waar Leonardo DiCaprio in speelt en daarvoor een Golden Globe won, is uitgekomen in 2013 en staat op dit moment op Videoland. Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Jordan Belfort. Het verhaal van The Wolf of Wall Street gaat over de stijging van Jordan Belfort als rijke beursmakelaar, tot zijn val waar hij betrokken raakt in criminaliteit, corruptie en conflicten ervaart met de regering.

6. Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 staat op Videoland en heeft twee Oscars gewonnen voor Best Visual Effects en Best Cinematography. Het heeft hiernaast 97 andere prijzen gewonnen en is in totaal 156 keer genomineerd voor verschillende filmprijzen.
Blade Runner 2049, waar acteurs in spelen zoals Ryan Gosling en Harrison Ford, gaat over de jonge Blade Runner ‘K’ en zijn ontdekking van een groot geheim. Dit geheim leidt hem naar de oudere Blade Runner genaamd Rick Deckard, die vermist is voor dertig jaar. Dit kan leiden tot een vernietigende impact op het voortbestaan van de mensheid.
blade runner 2049f1618400411

7. Django Unchained

De actiefilm Django Unchained staat nu op Videoland en heeft sterren zoals Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Jamie Foxx en Kerry Washington. De film speelt zich af in oud Amerika, waar slavernij een normaal ding is. In de film worden Django en zijn vrouw Broomhilda gescheiden van elkaar en verkocht aan verschillende eigenaren. Op een dag wordt Django bevrijd door dr. Schultz en gaan samen opzoek naar Broomhilda.
De film is gemaakt door de beroemde Quentin Tarantino, die ook films heeft gemaakt zoals Pulp Fiction, Kill Bill, The Hateful Eight en Once Upon a Time in Hollywood.

8. Fifty Shades of Grey

Het eerste deel van de Fifty Shades-reeks, van het gelijknamige boek van E L James, staat nu op Videoland. Het is een erotische dramafilm en gaat over Anastasia, die net is afgestudeerd aan de universiteit. Ze besluit een baan te gaan nemen in een bouwmarkt. Op een gegeven moment vraagt haar vriendin Kate om een interview van haar over te nemen met Christian Grey. Dit is het startpunt van een gecompliceerde relatie.
In de film spelen beroemdheden zoals Dakota Johnson en Jamie Dornan. Zij spelen het romantische koppel in de film. Naast het eerste deel van de reeks, zijn er ook nog twee andere delen uitgekomen. Deze staan dan weer niet op Videoland.
fifty shades of grey freed review 4k blu ray wat een nachtmerrie 132940

9. Kill Bill

Zowel Kill Bill als Kill Bill 2 staan op dit moment op Videoland. In de eerste film spelen sterren zoals Uma Thurman, Lucy Liu (die een grote rol te pakken heeft in Shazam! 2), David Carradine en Michael Madsen. Kill Bill is gemaakt door de beroemde regisseur Quentin Tarantino.
In de film wordt huurmoordenaar The Bride op haar eigen bruiloft neergeschoten door opdrachtgevers van Bill, waardoor ze vier jaar in een coma belandde. Nadat The Bride bijkomt van de coma, is ze vastberaden wraak te nemen op elk bendelid van Bill en bewaart hem als laatste slachtoffer.

10. Hereditary

De A24 horrorfilm Hereditary, waar de cast bestaat uit Toni Collette, Gabriel Byrne en Milly Shapiro, staat op Videoland. In deze film werpt de aanwezigheid van de overleden grootmoeder van de familie Graham nog steeds een grote schaduw op het gezin. De Grahams zijn nog aan het rouwen wanneer de waarheid van hun afkomst aan het licht komt. De moeder genaamd Annie Grahams is gedwongen een duister pad te belopen om het noodlot, dat de hele familie te wachten staat, te stoppen.

Andere wereldberoemde films op Videoland

Andere wereldberoemde films die op dit moment op Videoland staan, zijn: It’s Complicated, Angel Has Fallen, Zero Dark Thirty en The Wedding Planner.
Ben jij van plan één van deze beroemde films op Videoland te kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties