Kijktip: OnlyFans Uncovered laat je de wereld achter OnlyFans zien op Videoland

News
vrijdag, 09 april 2021 om 7:00
videolandf1665554834
OnlyFans is het afgelopen jaar een populair en controversieel platform geworden voor mensen. Gelukkig staat OnlyFans Uncovered nu eindelijk op Videoland om ons een kijkje achter de schermen te geven van OnlyFans.
Inmiddels mag het duidelijk zijn dat ze bij Videoland niet vies zijn van een beetje seksueel getinte content. Programma's als Temptation Island blijven namelijk ontzettend goed scoren op de streamingdienst. De volgende knaller voor Videoland is nu te zien op het platform en heet OnlyFans Uncovered. De documentaire geeft een kijkje achter de schermen van het populaire platform OnlyFans.
Nou zullen best veel mensen flink wat vooroordelen hebben over OnlyFans, maar OnlyFans Uncovered lijkt die vooroordelen weg te willen nemen. Het lijkt duidelijk te moeten worden dat het voor veel mensen niet een manier is om even snel wat geld te verdienen door naaktfoto's te verkopen op het internet, maar dat het ook echt wel voordelen biedt voor die mensen. De nieuwe Videoland documentaire zal ongetwijfeld flink wat stof doen oplaaien.

OnlyFans Uncovered op Videoland

We wisten natuurlijk al wel een tijdje dat OnlyFans Uncovered naar Videoland zou komen, maar het was nog niet duidelijk hoe groot het kijkje achter de schermen van OnlyFans zou zijn. Videoland heeft voor de documentaire acht mensen gevolgd om te kijken hoe zij op het OnlyFans platform geld verdienen, toch wel interessant voor iedereen die zich ooit eens heeft afgevraagd waarom mensen ooit een OnlyFans zouden maken.
Mocht niet zo veel zin hebben in OnlyFans Uncovered, maar wel in een beetje seksueel getint vermaak, dan is er gelukkig ook nog Bridgerton. Gedeeltes van de populaire serie van Netflix waren namelijk op pornosites verschenen, iets waar Netflix niet al te blij mee was.