Handmaid’s Tale seizoen 4 vanaf 30 april op Videoland

News
donderdag, 18 maart 2021 om 10:30
handmaids talef1632132100
Fans van de Handmaid's Tale hoeven niet lang meer te wachten. Zo heeft Videoland op hun Instagram gezet wanneer Handmaid’s Tale seizoen 4 te bekijken valt op de streamingdienst. Wanneer gaat dat zijn?

Trailer seizoen 4

De trailer van Handmaid’s Tale seizoen 4 is al een paar weken geleden uitgekomen door streamingdienst Hulu. Hierin kunnen we zien dat June Osborne, het hoofdkarakter van het verhaal, ontsnapt uit Gilead en bereid is vrijheid terug te krijgen voor de onderdrukte samenleving in de dystopische wereld.
De eerste drie seizoenen gingen vooral over June Osborne en haar leven als een Handmaid in Gilead en hoe ze gebruikt werd om kinderen te baren voor andere mensen. Het lijkt erop dat we in het vierde seizoen haar zien ontsnappen van Gilead en een revolutie begint te starten. Toch is dit idee raar, aangezien we haar aan het einde van seizoen drie alles behalve hebben zien ontsnappen van deze samenleving.
Ook zien we de andere karakters van de serie in seizoen 4 verschijnen, zoals: Serena, die gearresteerd werd in Canada, Fred en Aunt Lydia.
handmaidf1582302731

Handmaid's Tale seizoen 4

Nu heeft Videoland de seizoen 4 trailer van de Handmaid’s Tale ook gedeeld op hun Instagramaccount, waarop staat dat het vierde seizoen vanaf 30 april te zien is op de streamingdienst. Bekijk de aankondiging van Videoland hier.
We moeten dus nog wel even geduld hebben. Wel kunnen we eind volgende maand eindelijk weten hoe het gaat aflopen met June in de dystopische wereld. Ben jij enthousiast voor seizoen 4? Laat het weten in de reacties!