Netflix titels John Wick 3, La La Land worden binnenkort verwijderd

News
vrijdag, 12 maart 2021 om 17:30
john wick 3 trailer john wick is terug 145338f1634655954
Netflix brengt dagelijks een nieuw dosis aan films en series voor de abonnees. Ook al is het leuk en aardig, de kans is er altijd dat er veel van die titels weer verwijderd worden van de streamingdienst. Nu heeft de streamingdienst aangekondigd dat ook deze maand en de maanden daaropvolgend veel Netflix titels worden verwijderd, waaronder John Wick 3, La La Land en Vampire Diaries.
De films en series die binnenkort verwijderd gaan worden zijn de volgende titels:
Het valt op dat Netflix Nederland veel grote films verwijderd zoals John Wick 3, La La Land en Once Upon a Time in Hollywood. Grote kaskrakers die in bioscopen veel geld opleveren. Toch is Netflix genoodzaakt deze titels te verwijderen in verband met de rechten op deze films die zijn verlopen.

Data dat de Netflix titels verdwijnen

Alhoewel deze titels binnenkort verwijderd worden, hebben we voor de meeste films en series nog een aantal weken om het nog eens terug te kijken. Zo wordt Once Upon a Time in Hollywood pas 13 april verwijdert en La La Land 21 mei. Dit is dus nog aardig ver weg. Toch zijn er een paar titels die al over een paar dagen verwijderd worden zoals Call Me By Your Name op 15 maart en John Wick 3 op 16 maart.
Het is dus nu de taak om al deze titels snel te bekijken voordat ze definitief verwijderd worden van Netflix. Vind jij het jammer dat deze films en series weggaan? Laat het weten in de reacties!