Dit is de nieuwste Shazam 2 villain!

News
dinsdag, 13 april 2021 om 11:30
lucy liuf1618299128
Een welbekende actrice heeft zich aan de cast van Shazam! Fury of the Gods toegevoegd als de nieuwste slechterik. Wie speelt deze nieuwe Shazam 2 villain?
Lucy Liu, bekend van onder andere Elementary en Why Woman Kill, heeft zich toegevoegd aan het DC universum als de nieuwste Shazam 2 villain. Het originele team van het eerste deel keert terug voor het vervolg, zo ook acteur Zachary Levi. Asher Angels keert terug als de tiener alter ego van Shazam Billy Batson.

De nieuwste Shazam 2 schurk

Lucy Liu speelt het karakter Kalypso, de nieuwste Shazam 2 schurk. Zij is de zus van de villain Hespera, gespeeld wordt door Helen Mirren.
Slechterik Kalypso is gebaseerd op de Griekse mythologie. Zowel Kalypso als Hespera zijn beide de dochters van Griekse god Atlas, die tevens één van de bronnen van Shazam zijn krachten is. Andere krachten van de superheld zijn de gaven van Zeus, de kracht van Hercules, de wijsheid van Solomon, de snelheid van Mercury en de moed van Achilles. Deze krachten zijn allemaal gebaseerd op de Griekse mythologie. Het is dus niet gek dat de schurken van het tweede deel ook gebaseerd zijn op hetzelfde Pantheon.

Shazam 2 actrice Lucy Liu

De nieuwste DC actrice Lucy Liu heeft al eerder in grote franchises gespeeld. Zo is haar acteercarrière begonnen bij Ally McBeal. Zij verscheen in 2000 in de film Charlie’s Angels: Full Throttle, waar Lucy veel beroemdheid mee genereerde. Tevens acteerde zij ook in de eerste Kill Bill, Chicago en was ze de stem van Viper in de Kung Fu Panda films.

Populair Nieuws