De top 10 beste horrorfilms van 2019 jagen je de stuipen op het lijf

  Het is alweer het einde van het jaar en dit jaar zijn er een goed aantal horror films uitgekomen. In de onderstaande video tellen we af naar de beste horrorfilms van het afgelopen jaar die je samen met je bami goreng op de bank kan kijken.

  Warner Bros Pictures

  In deze lijst met de beste horrorfilms van 2019 zetten we de films op een rijtje die een extra grote pluim verdienen. Net als alle andere beste van 2019-artikelen is deze lijst een samenstelling van verschillende elementen die we meenemen als we terugkijken op wat het beste is van 2019. Onze reviews spelen hier natuurlijk ook een rol in, maar zijn niet de enige pijler waarop we deze lijst baseren. Zo kijken we bijvoorbeeld naar andere ervaringen op het wereldwijde web en vergelijken we natuurlijk de films met elkaar.

  Bekijk onze video top 10 hieronder!

  Ben je het eens met onze lijst of zijn er films die we hebben gemist? Wat was jouw favoriete horrorfilm dit jaar? Laat het ons in de reacties weten en laat ons weten of je meer van deze lijsten in videovorm wilt zien!

  Het beste van 2019 voor jou op een rij!

  Nu 2019 op haar einde loopt is het weer tijd om terug te blikken. Dit jaar doet XGN dat met een scala aan artikelen over het beste van 2019! Houd de site in de gaten voor dagelijks om 16.00 uur een nieuwe lijst met het beste van wat 2019 ons heeft gebracht!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.