Is er weer een nieuwe You seizoen 3 teaser?

News
vrijdag, 16 april 2021 om 11:00
you 209 unit 00494rf1618477065
De welbekende serie You, is op dit moment maar twee seizoenen lang. Gelukkig weten we dat er een derde seizoen aankomt en na al enorm veel hints en teaser gekregen te hebben, mogen we opnieuw een nieuwe teaser aanschouwen voor de hitserie van Netflix.
De serie You was voor het eerst te zien in 2018 op Lifetime en het duurde niet lang voordat Netflix de serie overnam. Op het gigantische platform werd het dan ook een ware hit en zelfs een van de grootste series op de streamingdienst. In januari 2020 wisten we al dat er een derde seizoen zou komen maar de productiestart en ook de première werden, net zoals veel andere series, door Corona uitgesteld.

Nieuwe You seizoen 3 teaser

Showrunner Sera Gamble plaatste op Instagram een grote update ten aanzien van de opnames van het derde seizoen. Gamble plaatste een foto van het script van aflevering 10. Onder de foto was een korte tekst geplaatst, “We komen steeds dichterbij”.
De pagina van het script laat zien hoe vaak deze is bijgewerkt, wat aangeeft dat de cast en crew er mee bezig zijn geweest sinds begin 2020. Het nieuwe seizoen komt er dus zonder twijfel en er wordt nog altijd hard gewerkt. Wat er in het nieuwe seizoen gaat gebeuren is nog niet heel duidelijk. Het enige wat we zeker weten is dat Joe er nu heel anders voor staat. Love gaf aan dat zij ook een koelbloedige moordenaar was en bleek zwanger te zijn van het kind van Joe.
Check hieronder de foto van het script.
script you seizoen 3f1618560573

Populair Nieuws

Laatste Reacties