The Hunger Games serie onderweg?

  Steeds vaker zien we populaire games, films en series uitgebreid worden. Zo kregen een heleboel games een variant als film of serie en zien we nu ook spin-off series van films tevoorschijn komen. Nadat eerder bijvoorbeeld de Lord of the Rings serie aangekondigd werd, komt er nu volgens geruchten ook een The Hunger Games show.

  Lionsgate

  Volgens bronnen in Hollywood van Daniel Richtman zou er momenteel gewerkt worden aan de The Hunger Games serie. Dit is nog niet officieel bevestigd, maar het is zeker niet onwaarschijnlijk. Daniel Richtman bracht eerder juiste informatie over films en series de wereld in. Met absolute zekerheid is het natuurlijk nog niet te zeggen, maar de kans dat er plannen zijn is erg aanwezig.

  Er is nog meer?

  Deze eventuele serie zou niet het enige zijn wat we gaan zien in de wereld van The Hunger Games. Er wordt namelijk ook gewerkt aan een nieuwe film in de franchise. Ook van de film weten we nog helemaal niet veel. Wel is de naam al bekend, namelijk ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’.

  Veel potentie

  Hoewel we al vier geweldige films te zien kregen van The Hunger Games en daarom helemaal niets te klagen hebben, valt er natuurlijk nog een hoop te vertellen over deze wereld. Er zijn meer dan genoeg dingen waar deze film of potentiële serie over zou kunnen gaan. Zo zouden we bijvoorbeeld een oude editie van The Hunger Games kunnen zien, of zelfs nog verder in de toekomst kunnen springen. Ons zou het erg gaaf lijken om fan favorite Haymitch in zijn jonge jaren te zien.

  Wat zouden jullie vinden van een The Hunger Games serie? En waarover zien jullie deze het liefst gaan? Laat het ons weten met een reactie!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.