Fifty Shades komt naar Netflix en andere guilty pleasures

Article
vrijdag, 25 september 2020 om 14:33
fifty shadesf1600947964
Vanaf woensdag 7 oktober kun je op Netflix kijken naar de film Fifty Shades Darker, een vervolg van de film Fifty Shades of Grey dat weer gebaseerd is op de roman van E.L. James. Hoewel ze het misschien niet zullen toegeven zullen de meeste vrouwen deze erotische roman in hun collectie hebben staan. Hiermee is de Fifty Shades een echt guilty pleasure. Wij hebben speciaal voor jullie deze guilty pleasure films op een rijtje gezet, die je kunt zien op Netflix.

Fifty Shades Darker

Cast: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford
Genre: drama, romantiek
Allereerst Fifty Shades Darker zelf natuurlijk, voor de beoordelingen van de ‘critici’ hoef je het niet te doen, maar desondanks wist de het menig vrouwenziel de bioscoop in te sleuren. De film wist dan ook in de Nederlandse bioscopen een bezoekersrecord te vestigen.
In het vervolg op Fifty Shades of Grey probeert Christian Grey (gespeeld door Jamie Dornan) Anastatia Steele (gespeeld door Dakota Johnson) over te halen om terug te komen in zijn leven. Echter eist se dan wel een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans wil geven. Terwijl het stel bezig is om elkaars vertrouwens weer op te bouwen, duiken er allerlei erotische zaken uit het verleden opnieuw op.

The Dictator

Cast: Sasha Boran Cohen, Sayed Badreya
Genre: komedie
Cijfer XGN: n.v.t.
Een andere film dat zeker de stempel ‘guilty pleasure’ krijgt is iets heel anders dan de vorige film, maar het is wel zo goed dat het slecht is. The Dictator komt uit de koker van Sasha Boran Cohen. Naast deze film heeft hij ook genoeg andere typetjes als Borat, Brüno en Ali G films gemaakt die makkelijk ook de stempel ‘guilty pleasure’ kunnen krijgen.
De film gaat over de rijke en meedogenloze dictator Aladeen (gespeeld door Sasha Boran Cohen) die gegijzeld wordt. Waarna hij gegijzeld wordt door een ietwat domme gietenherder die sprekend op Aladeen lijkt. Met behulp van Zoey, een vrijgevige eigenaresse van een ‘hippe shop’ probeert Aladeen zijn macht terug te krijgen in deze absurde film.

The Mask

Cast: Jim Carrey, Peter Riegert, Peter Greene, Cameron Diaz
Genre: actie, komedie
Cijfer XGN: n.v.t.
Deze klassieker mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje + in The Mask brak Jim Carrey Definitief door bij het grote publiek Hoewel de humor erg sterk is, is dit nou bepaald niet de film waar je bij je vrienden over gaat opscheppen.
In ‘The Mask’ speelt Jim Carrey een saaie bankmedewerker genaamd Stanley Ipkiss. Ipkiss wordt constant vernederd en durft niet voor zichzelf op te komen. Wanneer hij een groen masker opzet verandert hij in een cartoonachtige wilde, romantische man en beleeft hij de meest rare dingen. Maar zodra hij het masker afdoet, is hij weer zichzelf.

Glee

Cast: Christ Colfer, Jane Lynch, Lea Michelle, Matthew Morrison
Genre: komedie, drama, muziek
Cijfer XGN: n.v.t.
En tot slot… Glee De serie kwam onlangs vooral groot in het nieuws vanwege de plotstelinge dood van Glee actrice Naya Rivera.
Dit was helaas niet de eerste keer dat de serie met zulk nieuws weer in de aandacht kwam, acteur Mark Salling hing zichzelf twee jaar geleden op en Cory Monteith, die een van de hoofrollen vertolkte overleed in 2013 al.