Blue Box roept Kojima-hype over zich af - Stelling van de dag

Article
dinsdag, 22 juni 2021 om 18:00
blue box game studiosf1624375912
Blue Box Game Studios is een kleine Nederlandse indie-ontwikkelaar die later deze week haar eigen PlayStation 5-exclusive game Abandoned uit de doeken doet. De studio is in veel mysterie gehuld, waarbij velen vermoeden dat het project van Kojima is. Het doet bij ons de volgende stelling oproepen: Blue Box roept Kojima-hype over zich af.
Blue Box Game Studios heeft in april uit de doeken gedaan dat er aan een indie-game gewerkt wordt die onder codenaam Abandoned bekend staat. Sinds het onthullen van de studio gebeuren er alleen bijzondere dingen rondom de studio. Zo maakte de studio via een inmiddels verwijderde tweet bekend dat de naam van de game zou beginnen met een S en eindigen met een L.
Gelijk werd gedacht dat het om Silent Hill zou gaan, de titel waar Kojima aan werkte in het verleden. Die game kwam er alleen nooit en het is typisch iets voor Kojima om op bizarre wijze een nieuwe game uit de doeken te doen. Blue Box zelf doet er nu alleen alles aan om de verwachtingen in te perken, maar nog niet met veel succes. Vandaar de stelling:

Blue Box roept Kojima-hype over zich af - Stelling van de dag

Wat denk jij over de controverse rondom Blue Box? Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn donderdag weer vanaf 19:00 uur live en dus kun je lekker met de chat en hosts de discussie aangaan.

Een dagelijkse stelling

Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar [email protected]. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!
Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!

Populair Nieuws