NieR Replicant 1 miljoen keer verkocht

News
woensdag, 23 juni 2021 om 7:00
nier replicant 2021 06 22f1624384293
De NieR games zijn geliefd bij vele actie-RPG fans. Dat is ook weer goed te zien bij de recente NieR: Replicant game van Square Enix. Deze is namelijk sinds release maar liefst 1 miljoen keer verkocht. Zowel fysieke als digitale exemplaren zijn hierin meegerekend.
NieR: Replicant is een waanzinnige game die menig fans met zich mee weet te slepen door het duistere verhaal. Dat blijkt niet alleen uit de goede reviewscores die de game over het algemeen ontving, maar ook uit de verkoopcijfers. De game is in de periode sinds release namelijk maar liefst een miljoen keer verkocht.
Naast dat deze remake een miljoen keer verkocht is, heeft Square Enix nog een andere mijlpaal te vieren. NieR Automata, het vervolg op NieR: Replicant, is ondertussen namelijk maar liefst zes miljoen keer verkocht. Beide games vallen dus erg goed in de smaak en halen snel mijlpalen in verkoopcijfers.

PC-update voor NieR Replicant verbetert prestaties

Wat alleen wel een probleem is geweest sinds de release van NieR Replicant, is dat de game op PC niet altijd lekker draait. De recensies voor de game kelderden daardoor al snel naar beneden, maar Square Enix heeft haar best gedaan om de situatie te verbeteren. In een blogpost op Steam, geeft de uitgever een details over een performance patch en over enkele opties om de prestatie te verbeteren die de speler zelf toe kan passen.
Elke speler kan nu dus genieten van de ijzersterke game die Square Enix en Yoko Taro hebben weten te brengen. Nier Replicant weet al veel fans te winnen. Nu is het nog hopen op een geheel nieuwe NieR game.