De finale van Stranger Things is al in de maak

News
dinsdag, 22 juni 2021 om 17:00
stranger things 3f1624372450
Het is alweer een tijdje geleden dat we het derde seizoen te zien kregen van de Netflix-hit, Stranger Things. Hoewel we nog steeds moeten wachten op een seizoen vier en een releasedatum hiervan, is Netflix wel al druk bezig met het afronden van de serie.
Let op: dit artikel bevat spolers over Stranger Things!
Netflix heeft de afgelopen jaren een aantal enorme hits weten te brengen en daar is Stranger Things er overduidelijk één van. Hoewel de serie nog op het hoogtepunt zit, is Netflix al bezig met het afronden van de bloedstollende en soms griezelige serie. De Duffer Brothers zijn bezig met het afronden van de serie, dat weet ook de cast, maar nu heeft David Harbour (Jim Hopper) laten weten aan Collider dat in seizoen 4 er al een stevige opbouw is naar een definitief einde.
Wat we precies moeten verwachten van het einde is net zo onduidelijk als alle informatie over seizoen 4. Het enige dat we weten voor het aankomende seizoen is dat Jim Hopper toch wél leeft en dat de Russen een grotere rol gaan hebben dan voorheen. Voor seizoen 5 en enige teasers hiervan, is het allemaal onduidelijk.

Einde van Stranger Things lijkt al duidelijk bij de cast

De cast weet dus duidelijk dat er een definitief einde aan zit te komen. Niet alleen weten ze dit, maar in het interview dat Harbour heeft, lijkt het ook zo te zijn dat de gehele cast al het einde kent. Het zou een “duidelijk, schoon, specifiek en definitief einde geven,” helaas mag Harbour niet meer vertellen over het einde van de hitserie.
Helaas is het dus voor nu echt wachten tot we meer weten en ook wachten tot we eindelijk een releasedatum gaan krijgen van Stranger Things seizoen 4. Wat we met zekerheid weten is dat seizoen 4, negen afleveringen bevat en de eerste “Chapter One: The Hellfire Club” heet.

Populair Nieuws