Mysterieuze Abandoned PS5-app uitgesteld naar later deze week

News
maandag, 21 juni 2021 om 17:30
playstation 5 2f1603874145
De Abandoned trailer-app voor de PlayStation 5 had op dinsdag al moeten verschijnen, maar is na een vertraging doorgeschoven naar aanstaande vrijdag. De trailer-app heeft de laatste tijd ook al het een en ander aan geruchten over zich heen gekregen, met name als het gaat om Hideo Kojima.
Abandoned is eerder dit jaar onthuld via een PlayStation Blog-post en speelt zich af in een gedetailleerde spelwereld. De PS5 app die in eerste instantie op 22 juni zou lanceren, geeft spelers een zo gedetailleerd mogelijk blik op de eerste trailers en gameplay van de nieuwe game die exclusief naar PlayStation 5 komt.
De vertraging is gelukkig niet weken of maanden, maar slechts dagen, we mogen de trailers namelijk aanstaande vrijdag aanschouwen. Helaas krijgen we hierdoor niet te zien wat nou precies Abandoned is en of Hideo Kojima hier stiekem tóch aan heeft gewerkt.

Is Hideo Kojima betrokken bij Abandoned?

Sinds de aankondiging van het project zijn er al geruchten, speculaties en vernoemen opgekomen bij de fans van Hideo Kojima. Hoewel BLUE BOX Game Studios al heeft gezegd dat zij niets te maken heeft met Konami of Kojima, blijven de fans vasthouden aan het feit dat het hier mogelijk om een Silent Hill game gaat of een nieuwe game van Kojima.
De studio die erachter zit zou volgens de geruchten bijna geen achtergrond hebben, anders dan dat BLUE BOX zelf beweert ‘mee te hebben geholpen’ bij verschillende games. En staan er soms vreemde verwijzingen of opvallende zinnen die verwijzen naar Silent Hill games of P.T. Wat het precies allemaal inhoudt komen we hopelijk vrijdag achter, maar laten we voor nu ervan uitgaan dat Kojima echt niets te maken heeft met de studio.

Populair Nieuws