XGN wenst iedereen een fijne Pinksteren!

News
zondag, 05 juni 2022 om 9:00
pexels photo 1233351f1654236374
Het is Pinksteren, het laatste lange weekeinde voordat de zomer losbarst! Zon en regen gaan elkaar afwisselen, dus het wordt gevarieerd genieten! Wat je ook gaat doen, de redactie wenst jullie een hele prettige Pinksteren toe!
Pinksteren valt laat dit jaar. Het is inmiddels al juni dus volgens de meteorologische kalender zomer. Na de prachtige maanden die we al gehad hebben zijn deze pinksterdagen misschien wat wisselvalliger. Dat weerhoudt ons er natuurlijk niet van om van dit lange weekeinde te genieten!

Films, games en streaming

Wil je de deur uit maar toch binnen blijven, dan kan je in de bioscoop diverse nieuwe films kijken. Wat dacht je van de nieuwe Top Gun Maverick van Tom Cruise, voor een ouderwetse actiefilm met over-the-top actie, of de intrigerende Everything, Everywhere, All At Once? Meer zin in een tripje terug in de tijd? Dan is misschien Jurassic Park: Dominion meer iets voor je. Wil je je brein pijnigen, dan is Doctor Strange and the Multitude of Madness vast jouw keuze.
Thuis blijven kan natuurlijk ook, op Netflix is net het vierde seizoen van Stranger Things gelanceerd. Amazon Prime Video heeft dan weer alle James Bond films in de aanbieding. Op Viaplay is veel content met Max Verstappen te vinden.

Meer zin in gaming? Het Summer Game Fest is gestart en je kan de State of Play van Sony nog eens terugkijken. Moet je nog een game uitzoeken, kijk dan eens bij onze Vijf beste recente games voor onder 20 euro, of kijk eens bij de beste games om te spelen in de zomervakantie. Geen zin om geld uit te geven? Scoor dan nu een gratis game in de Epic Store, een gratis topgame op Xbox of Steam, of één van de vele gratis PS5 game
Genoeg te doen dus dit Pinksterweekend, veel plezier!