Reageer en Win: Top Gun Maverick bioscoopkaartjes en tas!

Article
vrijdag, 27 mei 2022 om 16:00
top gun maverick st 4 jpg sd high copyright 2019 paramount pictures corporation all rights reservedf1653657580
Het is weer spitsuur in de bioscoop met veel grote nieuwe films. Ook Tom Cruise schittert weer op het witte doek in de blockbuster Top Gun: Maverick. In de Reageer en Win van deze week kan je bioscoopkaartjes en een tas van de nieuwe film winnen!

Winnaars afgelopen week

Vorige week maakten jullie kans op twee exemplaren van Dolmen. Jullie moesten daarvoor op 3 artikelen reageren.
De winnaar van Dolmen voor de PS5 is geworden… Animefreak!
De winnaar van Dolmen voor de Xbox Series X is geworden... xDfreak!
Allemaal van harte gefeliciteerd! Winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je prijzen jullie kant op komen.

Reageer en Win - Top Gun Maverick

Top Gun maakte furore in 1986 en na al die tijd is de filmreeks weer terug! Sinds deze week draait Top Gun Maverick namelijk in de Nederlandse bioscopen met opnieuw Tom Cruise in de hoofdrol. Zelfs na 30 jaar is Pete 'Maverick' Mitchell (Cruise) nog steeds een straaljagerpiloot, omdat hij actief een promotie naar een kantoorbaantje aan het ontwijken is. Deze keer moet hij een nieuwe generatie piloten (waaronder Miles Teller, Monica Barbaro en Glen Powell) opleiden voor een speciale en dodelijke missie.
Als je het actiespektakel in de bioscoop niet wil missen, dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk 2x twee bioscoopkaartjes van Top Gun Maverick en een toffe tas weg!
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder - vergeet daarbij niet om aan te geven welk platform jouw voorkeur heeft. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!
top gun maverick posterf1653657822

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).