Claim nu deze topgame gratis op Xbox en Steam

News
donderdag, 02 juni 2022 om 11:30
Xbox wil mensen graag aan het gamen zetten. De console-gigant biedt een fantastische deal met Game Pass en doet ook nog eens gratis games de deur uit via Games with Gold. Daar bovenop geeft Xbox deze maand ook nog eens game voor iedereen helemaal gratis weg.
Gratis games zijn niet heel ongebruikelijk meer, maar bij veel platformen moet je een abonnee zijn op de één of andere dienst om ze te claimen. Deze maand maakt Xbox een uitzondering. Iedereen kan namelijk een topgame claimen voor Xbox of PC.

Tell Me Why helemaal gratis voor Pride Month

Het is namelijk Pride Month en veel bedrijven tonen dan hun steun voor de LHBT-gemeenschap. Daarom kun je nu een hele maand lang de game Tell Me Why gratis scoren via de Microsoft Store. Ook via Steam biedt Xbox de game gratis aan. Deze game van de makers van Life Is Strange behandelt de nodige LHBT-thema’s en is bovendien ook gewoon een goede game.
De hele game staat ook op Game Pass. Er is dus een kans dat je de game al lang zonder extra kosten kon spelen. Maar mocht je geen abonnee zijn, of de game gewoon in je vaste bibliotheek willen hebben, dan is dit een mooi moment om dat te doen.
Intussen is er geen gebrek aan moois dat je kunt spelen op Xbox. Zo zijn gisteren de Games with Gold en de nieuwe Game Pass-games voor deze maand bekendgemaakt. Ook de PS Plus-games van juni zijn na een lek officieel bekend en er zit een enorme topper bij.