Epic trakteert met gratis topgame deze week

News
donderdag, 02 juni 2022 om 17:30
epic gamesf1645113725
We zijn halverwege de Epic Games Mega Sale en dat wordt weer opgeluisterd met een puike game!
Wekelijks geeft Epic Games op donderdag één of meer gratis games weg in de Epic Games Store. Meestal wordt daarbij ook meteen bekendgemaakt welke game(s) de week daarna volgen. Dat is nu anders.
Tijdens de Epic Mega Sale vertelt Epic niet wat de game voor de komende week is, dat blijft een verrassing tot het laatste moment. Het wachten is wel beloond, de nieuwe gratis game mag er zeker weten. vanaf nu kan je de epische shooter Wolfenstei: The New Order gratis claimen!

Nazi's jagen maar!

Met Wolfenstein The New Order krijgen we een alternatieve werkelijkheid voorgeschoteld. Het is 1960 en de Nazi's hebben de Tweede Wereldoorlog gewonnen. We nemen weer de rol aan van W. J. Blazkowic, die na jaren in coma gelegen te hebben de jacht op de nazi's weer oppakt. Probleem is wel dat de nazi's een flinke techologische voorsprong hebben, wat zijn taak flink bemoeilijkt!
Wolfenstein: The New Order is het tweede deel van de reboot trilogie die in 2009 begon en eindigde met The Old Blood. Inmiddels zijn we met The New Collossus, Youngblood en Cyberpilot alweer diverse games verder in de serie.

Wolfenstein: The New Order nu gratis te claimen in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Epic Games geeft dus deze week de Wolfenstein: The New Order weg, maar helaas weten we ook deze week niet wat de gratis game van volgende week gaat worden. Dat blijft nog even een verrassing!
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17:00 en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.