Stranger Things 4 debuut breekt record

News
woensdag, 01 juni 2022 om 15:30
068 ra02 strangerthings s4universal base na 00 zxx 1f1672995257
Fans hebben er lang op moeten wachten, maar afgelopen weekend verscheen dan eindelijk het nieuwe seizoen van Stranger Things. De serie blijkt nog altijd populair, want het vierde seizoen heeft in zijn eerste weekend meteen een record gebroken. Stranger Things 4 heeft namelijk een spectaculair eerste weekend achter de rug.
In het eerste weekend dat de serie live stond hebben Netflix abonnees bij elkaar zo’n 287 miljoen uur van Stranger Things 4 gekeken. Daarmee heeft de serie het sterkste eerste weekend van alle Engelstalige series op Netflix. Voorheen had Bridgerton seizoen 2 dat record, nadat het in het eerste weekend 193 miljoen uur gekeken werd.
Dat record is dus verpletterd door Stranger Things 4, wat het aannemelijk maakt dat dit nieuwe seizoen nog meer fantastische cijfers neer gaat zetten. Bridgerton doet het nog steeds goed qua streamuren. Maar naar mate meer mensen aan Stranger Things toekomen kan er zomaar een titanenstrijd losbarsten tussen de twee series.
Overigens gaat dit record over Engelstalige series. Als andere talen worden meegeteld zijn La Casa de Papel en Squid Game nog altijd de onbetwiste koningen van Netflix-kijkuren. Squid game is in zijn eerste vier weken een dikke 1,6 miljard uren gekeken, dus er is nog werk aan de winkel als Stranger Things 4 dat wil inhalen.

Stranger Things 4 is het begin van het einde

Het zal trouwens niet lang meer duren voordat Stranger Things is afgelopen. De bedenkers hebben laten weten dat de serie wordt afgerond met het vijfde seizoen. Voor het zover is kunnen fans nog genieten van de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen, die op 1 juli op Netflix komen.

Populair Nieuws