Dit is alle Max Verstappen content op Viaplay

Article
zaterdag, 04 juni 2022 om 11:00
max verstappenf1646128781
Iedere Formule 1 fan weet intussen van de strijd tussen Max Verstappen en Charles Leclerc. Hoewel beide heren afgelopen weekend naast de prijs grepen, staan ze nog met kop en schouders bovenaan het klassement en gooien ze elk weekend hoge ogen op Viaplay. Verstappen is op een andere manier ook op de streamingdienst te zien. Dit is alle Max Verstappen content op Viaplay.
Los van de races waarin huidige Formule 1 wereldkampioen Max Verstappen wederom prima presteert, kunnen we momenteel genieten van nog veel meer Max Verstappen. Via Viaplay is hij namelijk exclusief nog op een tweetal andere manieren te zien. Een van die manieren is via zijn exclusieve voorbeschouwing Verstappen - Master of the Track.

Verstappen - Master of the Track

In deze 22-delige serie neemt Verstappen ons mee naar alle bevestigde circuits van de Formule 1 2022 kalender. Verstappen heeft voor de serie zijn Red Bull-bolide ingeruild voor een simracer en legt je per aflevering in 2 minuten uit hoe je elk circuit onder de knie krijgt.
De eerste zeven races, dus Bahrein, Jeddah, Melbourne, Imola, Miami, Barcelona en Monaco zijn al verreden dus die 14 minuten kun je al overslaan als je op de actualiteit wil inspringen. Je kunt dan dus bij aflevering 8 over Baku beginnen, want de serie houdt dezelfde volgorde aan als de Formule 1 kalender.
si202203190303 newsf1647865562

Verstappen - Lion Unleashed

Viaplay geeft dit jaar een exclusieve deal met Verstappen, maar de streamingdienst houdt het niet alleen bij dit jaar. In een terugblik op het afgelopen Formule 1 seizoen neemt Viaplay je mee naar het jaar waarin de Nederlander wereldkampioen werd.
In een exclusief gesprek met Verstappen, zijn vader Jos en manager Raymond wordt het seizoen nog een keer onder de loep genomen en reizen we door de tijd tot aan het moment dat Max kampioen werd. Lion Unleashed duurt ongeveer 24 minuten.
si202205083076 newsf1652258966

Kwalificaties, On board en exclusieve interviews met Verstappen

Viaplay heeft het qua Verstappen content al behoorlijk goed voor elkaar. De streamingdienst komt rondom de races daarbij ook nog eens met toffe beelden van Verstappen. Zo spreken de verslaggevers bij het circuit de coureur regelmatig na de races in interviews, waarbij ze het net ophalen bij de Nederlander. Hoe ging de race, wat gebeurde er allemaal en wat kon er beter zijn vragen die zeker voorbij komen tijdens deze gesprekken.
Verder zendt Viaplay in aanloop naar de races, tijdens de kwalificaties en trainingssessies unieke beelden van onder andere Verstappen uit. Het is namelijk mogelijk om via de on board camera mee te kijken alsof je op een bijrijdersstoel in de Red Bull bolide zit.
Deze beelden geven je een goede indruk van de druk die er tijdens de races komt kijken en hoe snel Verstappen soms moet schakelen. Daarbij zorgt het natuurlijk voor die extra dimensie in aanloop naar de zondag waarop de punten bij elkaar gesprokkeld worden.