Nieuwe Pokémon Presents gepland voor morgen

News
donderdag, 25 februari 2021 om 18:00
new pokemon snapf1659705519
Pokemon heeft aangekondigd dat er 26 februari om 16:00 uur een nieuwe Pokémon Presents aankomt. Wat kunnen we verwachten van deze presentatie?
Pokémon staat al lang in de spotlights. Zo heeft Pokémon aangekondigd dat er een virtueel concert komt voor Pokémon Day, waarin Post Malone gaat optreden. Nu hebben ze nog een aankondiging gedaan voor een nieuwe Presents.

Gen 4

Pokémon-fans staan al een lange tijd te trappelen voor nieuwe titels. De laatste, grote game die Pokémon op de Switch gereleased had was Pokémon Sword and Shield. Daar zijn een paar DLC’s van uitgekomen, maar over het algemeen is dat spel nu wel afgerond. Wat gaan we zien in de presentatie morgen?
Alhoewel nog niks bekend is, verwachten Pokémon-fans een aantal dingen. Zo willen fans graag een Pokemon Sinnoh remakes zien. Deze games, die ook wel Pokémon Diamond en Pearl heten, kwamen in 2007 uit. Zowel de anime als de games worden beschouwd als één van de beste die de Pokémon reeks heeft. Hierdoor willen mensen graag een remake van Diamond en Pearl zien komen op de Nintendo Switch. Zowel de starter Pokémon als de legendarische zijn de favoriete van veel fans en dit kan een mooie kans zijn voor Pokémon om hun fans blij te maken.

Andere verwachtingen

We kunnen ook, tijdens Pokémon Presents, meer informatie verwachten over Pokemon Sleep, Sword and Shield DLC, meer informatie over de anime, nieuwe shinies voor Pokémon Go of zelfs meer informatie over een vervolg op de film: Detective Pikachu.
Dit zijn enkel speculaties. Als je zeker wilt weten wat komen gaat moet je zeker de Pokémon Presents kijken, 26 februari om 16:00 uur!

Populair Nieuws