Pokémon Sword and Shield DLC komt in 2020!

  Pokémon Sword and Shield zal de eerste titel in de reeks zijn die extra DLC zal ontvangen. Gamefreak heeft aangekondigd dat er een expansion pass zal komen in 2020 voor de populaire titel met verschillende nieuwe features.

  De nieuwe Pokémon Sword and Shield DLC zal in twee delen verschijnen in 2020. Het eerste deel van de DLC, genaamd 'The Isle of Armor' zal in juni verschijnen. In deze eerste Pokémon Sword and Shield DLC zal er nieuwe kleding te vinden zijn, nieuwe rivalen en zelfs nieuwe Pokémon die we tot nu toe nog niet hebben gezien in de Galar regio, waaronder de legendarische Pokémon Kubfu. Een toevoeging hierbij is dat zelfs jouw eigen starter-Pokémon kan gaan Gigantamaxen door de DLC! Ook zullen er waarschijnlijk Gigantamax-versies komen van generatie 1 starters als Venusaur en Blastoise.

  Het tweede deel van de Pokémon Sword and Shield DLC zal in de herfst van 2020 uitkomen. Deze DLC zal 'The Crown Tundra gaan heten'. Deze DLC draait om een grote en afgelegn ijzige wereld en is vooral bedoelt om veel te gaan ontdekken. Ook bij deze Pokémon Sword and Shield DLC zal een nieuwe legendarische Pokémon zijn aantreden gaan maken, namelijk Calyrex. Verder zal er een nieuwe soort co-op komen waarn og niet heel veel over bekend is gemaakt.

  Hoeveel gaat de Pokémon Sword and Shield DLC kosten?

  Je schaft de uitbreidingspakketten aan voor maar 30 euro in de Nintendo E-shop. Je kunt deze nu al kopen, maar dan zul je wel moeten een paar maandjes moeten wachten, voordat je de DLC kunt gaan spelen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Welke DLC gaat volgens jullie beter worden? laat het ons weten in de comments.

  Pokemon Sword

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.