Pokémon concert met Post Malone op komst

News
vrijdag, 12 februari 2021 om 8:00
Pokémon heeft vandaag onthuld dat er een virtueel concert onderweg is ter ere van het 25-jarige bestaan van de franchise. Het concert zal met niemand minder gegeven worden dan Post Malone.
Op zaterdag 27 februari is het Pokémon Day en gezien Pokémon dit jaar 25 wordt is het feest groter dan ooit. Voor muziekliefhebbers wordt er namelijk als aftrap van het één jaar durende feest P25 Music een concert gegeven met Post Malone. Hiervoor is The Pokémon Company een samenwerking aangegaan met Universal Music Group, waarbij dit slechts één van de verrassingen is. Eerder al werd aangekondigd dat ook Katy Perry met Pokémon het podium op gaat.
Post Malone en Katy Perry zullen samen met de Pokémon nieuwe nummers en stijlen ten gehore brengen tijdens de concerten. Deze zijn gratis te volgen op de speciale jubileumwebsite van Pokémon.

Niet alleen concerten voor de verjaardag van Pokémon

De verjaardag van Pokémon brengt niet alleen concerten met zich me. Ook is er een Pokémon GO Kanto Tour en speciaal evenement waarin toffe in-game prijs vrijgespeeld kan worden. Er komt namelijk nog een speciaal wachtwoord voorbij, waarmee spelers van Pokémon Sword en Shield de Pikachu een speciale aanval voor de kleine gele donder-Pokémon vrij kunenn spelen. Verder zal Pokémon TV speciale afleveringen uitzenden die geheel in het teken staan van muziek en de verjaardag van Pokémon.

Populair Nieuws